| nyoentox2002 a întrebat:

Am și eu o întrebare:de ce unele fete frumoase chiar nu mă atrag și îmi plac de fetele mai puțin frumoase, nu știu cum să vă explic.
Este o fată care e foarte slăbuță, și mi se pare drăguță foc, gen îmi vine sa o mănânc nu alta, e mai mică ca mine intr-adevar, pur și simplu am prins drag de ea, și mai este o fată frumoasă care s-a dat la mine, e foarte frumoasa dar pur și simplu nu mă atrage, de ce oare, nu are trăsături frumoase sau cum?
Si trăsăturile frumoase după ce se iau? După față?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Așa se întâmplă de multe ori, ca să aibă noroc în viață și cele mai urățele. Să nu îți faci problemă din asta, cî nu merită.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Tu stii motivul pentru care preferi acest "lucru".
Dar ca o banuiala... poate te consideri tu mai diferit, poate consideri ca nu ar sta o fata frumoasa cu tine. Sau poate consideri ca cele frumoase sunt intr-un anumit fel. Sau alte astfel de combinatii de motive, care nu ar trebui sa conteze asa de mult.

Atunci cand te simti atras de o anumita persoana si te indragostesti cu adevarat de ea, nu iti trebuie un motiv pentru asta, pur si simplu asta simti, nu se poate descrie.

Daca iti pare draguta, atunci asa este. Termenul de FRUMOS este ceva abstract, difera de la persoana la persoana. Da tu o definitie pentru acest cuvant hai. Ceea ce tie iti pare frumos, altui poate ii pare urat. Asa ca nu te axa asa mult pe acest aspect.
Fa ceea ce simti.

Numai bine! ^_^

| siriusblack98 a răspuns:

Un răspuns mai pe înțelesul tuturor ar fi acela că gusturile nu se discută. Și mie îmi place un anumit tip de fete pe care un amic le consideră deloc atractive. Un răspuns mai logic ar fi acela că psihologia de funcționare a creierului ce conduce la anumite decizii și nu numai este foarte complexă. Orice fel de alegere poate fi influențată de anumite trăiri/experiențe plăcute sau mai puțin plăcute din trecut. Inconștient poți asocia tipologia fetelor de care îți place cu figura sau trăsăturile unei persoane care te-a făcut sau te face să te simți în largul tău ori cu o amintire plăcută.

| Heraclit a răspuns:

Poate poti simti ca e rea?
Omul e o fiinta ciudata. Uneori nu ne atrag oameni atractivi dar ne atrag oameni nu foarte atractivi.

Dupa parerea mea lucrul asta se intampla fiindca unii dintre noi simtim ceva dincolo de aparente.
De exemplu anul trecut eram atras de o fata la facultate care nu poti sa zici ca era printre cele mai frumoase (dar nici urata nu era in niciun caz) si chiar nu-mi pot explica de ce, dar cand am cunoscut-o mai bine am vazut ca era o fire delicata si extrem de calda si linistita. Unele persoane reusesc sa te atraga doar cu caracterul lor.
Altele in schimb degeaba sunt atractive daca sunt oameni rai, parsivi, aroganti samd.
Pe mine ma dezgusta aroganta. Nu-mi pasa cat de atractiva esti, daca esti aroganta pentru mine esti dezgustatoare.

| Zuzu1991 a răspuns:

Pentru ca, constitutia e unul dintre factori, degeaba e frumoasa pana la D-zeu daca e mare cat o iapa, iar tie iti plac minioanele

| nyoentox2002 explică (pentru Zuzu1991):

Sincer sa iti spun, nu conteaa
za inaltimea la o fata numai sa nu fie mai inalta ca mine ca stiu ca se ca de faceau glume proaste cand am fost cu fosta ca ea e mai inalta ca mine cu 10 cm eu avand 1, 73 si ea 1, 83 in rest nu prea imi plac fetele cu ochii albastrii!
Oricum nu sunt pretentios, caut o fată pe placul meu si să mă placă si ea pe mine

| Zuzu1991 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Pai, gaseste alta fata, la 1, 83 isi mai pune si toace, se uita de sus in jos la orice baiat, nu numai la tine
iar eu, cand vad o fata prea inalta, incep sa ma gandesc la american gladiators big grin

| nyoentox2002 explică (pentru Zuzu1991):

Pai nu mai sunt cu ea, caut sa fie mai mica decât mine

| Zuzu1991 a răspuns (pentru nyoentox2002):

Super, succeswinking

| 239 a răspuns:

Caracterul si inteligenta conteaza foarte mult. Cu unele persoane ai o anumita chimie iar cu altele nu