| vlady_xxx a întrebat:

destul de ciudata cred...
Cum sa imi "pacalesc" iubita sa se puna pe invatat, adica sa fie ca si inainte de a fi cu mine.
De cand suntem impreuna m-a pus pe mine pe primul loc si cu scoala a cam lasat-o mai moale! Nu stiu de ce. Ce vreau eu e ca vreau sa o fac sa invete bine ca inainte si sa pot sa o ajut cumva pentru ca eu am facut-o sa se gandeasca tot timpul la mine si nu a mai acordat atentie si in clasa(la ore mai exact) si vreau sa o determin sa se puna pe invatat! Dau fundita la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| ღBizarreCrazyღ a răspuns:

Cel mai bine este sa vorbesti cu ea si sa-i explici ca desi sunteti impreuna, asta nu inseamna ca trebuie sa-si neglijeze ceea ce pana acum a reprezentat o prioritate pentru ea. trebuie tu sa o determini si sa o asiguri ca nu te vei simti ofensat pentru ca ea nu-ti acorda foarte mult din timpul liber tie ci mai degraba invatatului, pentru ca dorinta ta de fapt este ca ea sa redevina buna la scoala. probabil ca tine foarte mult la tine si considera ca trebuie s-o lase mai moale cu invatatul ca sa stati impreuna si ca sa nu te piarda. discutati despre chestia asta si daca in tine va vedea un sprijin si sinceritate, se va apuca din nou serios de invatat. ( ai grija insa ca nu cumva sa se obisnuiasca iar sa stea cu capul in carti si sa te neglijeze pe de-a-ntregul. atunci va fi alta problema. trebuie sa gestionezi situatia in asa fel incat ea sa fie ca inainte si tu sa nu ai de patimit pe viitor de pe urma acestui lucru).winking

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Daca te iubeste ce ii zici tu i se pare sfant.laughing
E de-ajuns sa ii explici frumos, ca tu vrei sa se ocupe si de scoala, ca ii vrei doar binele.

| Aegyo a răspuns:

Fa-o sa ii placa din nou scoala... Ia-o incetul cu incetul; nu trebuie sa o pacalesti, incearca sa o convingi sa invatati sau sa va faceti temele impreuna, sa va ajutati reciproc (nu si la testelaughing), sa o faci sa citeasca ceva, cumpara-i o carte pe gustul ei. DAR nu ii spune nimic ca vrei sa o faci sa invete, pentru ca probabil ca te va lua la misto... Cartea va fi un cadou de la tine, "sa ii arati ca o cunosti si ca vrei sa ii arati ca ti la ea"winking

Bafta cu ea, sper sa se puna pe invatat happy

| Georgelxxel a răspuns:

Nu ai cum. orice vei face o sa creada ca incerci sa o indepartezi de tine. asta daca ea e inconstienta si nu isi da seama ca isi distruge viitorul. da' bun. asta chiar e o problema pentru tine?

| FloriiDirectioner a răspuns:

Sunteti in aceeasi clasa? in aceeasi banca faceti cumva zgomot in timpul orelor profesorii ii vor spune dirigintelui si va va mutapoate asa ea nu va mai avea cum sa iti deie atata atentie. fa cumva si arata-i ca nu vrei sa o indepartezi.de tine!
cred ca e cea mai usoara solutie.sau daca tie iti place scoala.invata impreuna cu ea. n-am alta idee