| Emiluner a întrebat:

Am și eu o întrebare. Eu acum trec clasa 7 și până acum am fost dintrei cei nepopulari unde alții își băteau joc de mine și erai luat în seamă pentru hainele pe care le purtai.
Anul aceste am zis ca vreau sa schimb asta.
Iar acum la școală vreau sa merg în pantaloni din aia cu lanț și bluza de fâs și multe altele care se poartă.
Asta pentru a schimba îmbrăcămintea și acum lucrez și la comportament.
Ceea ce vreau sa intreb este dacă asta va schimba ceva.
Ca nu cred ca este ca în filme. Ai schimbat hainele și nu stiu ce și după esti popular.
Vreau sa stiu daca poate va schimba ceva, poate uimiți de stil o sa fie dar comportamentul lor sau poziția mea tot la fel va fi? Sau poate va fi o schimbare?
Va rog, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Omul spune ca altii isi bateau joc de el, de asta vrea sa scape, a zis nepopular asa aiurea de fapt, se referea probabil ca nu e un om cu care altii sa se poarte okey, asta ar intelege el prin nepopular, nu in sensul de celebru.

Răspuns Apreciat de Editori
| Georgiana2020 a răspuns:

SALUT! Si eu sunt a VII-a, dar nu ma prea intereseaza popularitatea.Tot e conteaza este sa ai 2-3 prieteni buni, care sa iti fie mereu alaturi.Care-i avantajul daca esti popular? Te cunoaste toata scoala si atat, dar dupa cum am obseravat, multi prieteni de-ai "popularilor" din scoala mea sunt superficiali.
Ii adevarat, in gimnaziu copiii pun mult accent pe haine, dar nu trebuie sa te imbraci cu "pantaloni cu lant"daca nu iti plac.Fii original/a si vei fi mai placuta de colegi.
In primul rand, clasa a VII-a este foarte importanta.Materia ii destul de multa, deci concentreaza-te pe invatat.Astfel iti va fi mai usor in clasa a VIII-a.Citind iti vei dezvolta vocabularul si vei sti sa porti o discutie coerenta.Gaseste-ti o pasiune educativa, ca sa spun asa.
Mult succes la scoala!

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"la școală vreau sa merg în pantaloni din aia cu lanț și bluza de fâs și multe altele care de poartă"

cred că ai ales prost momentul - e vorba că școala va incepe... online (după trendul actual)

| Mosotti a răspuns:

Daca te judecau dupa cum te imbracai, faptul ca schimbi imbracamintea va schimba ceva pe latura aia.
Comportamentul nu se schimba, ala e felul tau de a fi si ala ramane, daca te prefaci o sa pari penibil.

| Felissa13Eden a răspuns:

Nu e nicio schimbare, popularitatea e o prostie, o sa vezi ca oamenii populari n-au niciun prieten bun de fapt

| Clytia a răspuns:

Spune-mi, te rog, cu ce te ajută pe tine această "popularitate"? Ce beneficii îți aduce? Te face să te simți mai bine având în jurul tău o gașcă de puștani cu care să vorbești nimicuri și să faci tot felul de prostii? Anturajul o să aibă o puternică influență asupra ta (negativă de cele mai multe ori) oricât ai nega tu acest lucru.
Dacă vrei să te faci auzit, trebuie să lucrezi mult la tine. Învață să-ți dezvolți abilitățile de comunicare (citește, uită-te la diferite dezbateri... ai destule surse).
Desigur, ești destul de micuț acum și multe lucruri o să le înveți pe parcurs dacă există în tine dorința de cunoaștere, aprofundare și îmbunătățire.
Tu trebuie să te dezvolți, nu să-ți schimbi stilul vestimentar, limbajul sau mai știu eu ce ca să fii în ton cu ceilalți. Din contră, fii tu diferit, fii original!

| SugarTrendySebyMiu a răspuns:

Am auzit ca este trendy s porți pantaloni iegāri și sa bei bere ca bajeztii da sa știi ca s fii popular trebuie sa sugi p*** la umdirector și după o sa fi popular