|

Am si eu o intrebare pentru voi pentru ca sunt foarte confuzastraight face. e un baiat la mine in scoala pe care de cand l-am vazut mi s-a parut foarte dragut, pe parcurs am si inceput sa il plac. dar nu am facut cunostiinta. as vrea sa stiu daca ma place pentru ca tot ce face este sa se uita insistent la mine, iar el de obicei nu se uita insistent la cineva.va rog ajutati-ma. fundita.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

E clar, te place! Daca doar se uita si nu face nimic, atunci tu trebuie sa iei atitudine [daca il placi], deci stii unde sa ataci, succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca se uita la tine asa inseamna ca te place

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi ştii... băieţii atunci când se uită insistent la tine, se zice că e clar că te'au dezbrăcat din priviri deja.
îţi zâmbeşte? se comportă diferit cu tine? atunci când e în preajma ta e mereu mai drăguţ? detalii. dacă vrei, trimite'mi un mesaj :* te ajut cu cea mai mare plăcere.

eu zic că dacă îl placi, să îi dai şi tu de înţeles, băieţii sunt foarte timizi, şi nu ar acţiona singur. Ai grijă însă să nu îi arăţi prea mult! un zâmbet e suficient, fă'l să fie înnebunit după tine, să nu poată rezistă o zi fără tine.
gen, dacă îi arăţi prea mult că îl placi, o să să sature. băieţii vor să cucerească. nu să fie cuceriţi. dacă fetele fac primul pas. se vor înjosi.
ai grijă, mult succes, şi nu ezita să mă contactezi. pa-pa :*:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nustiu ce sa zic intreaba-l dc se uita asa la tine daca are ceva cu tine sau pune pe cibeva saa vorbeasca cu el

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează