Nu cred ca se bazeaza pe asta.Cred ca depinde de raspunsurile pe care le dai. Daca sunt folositoare si la obiaect.Asta cred
Expertii sunt propusi de useri si Raluca alege unul atunci cand e cazul.Trebuie sa ai minim 500 de raspunsuri
Exact ce spuneam.Aici suntem pentru a fi experţi TPU, pentru a căuta puncte şi fundiţe? Eu consider că nu.Suntem aici pentru a ajuta şi la rândul nostru să fim ajutaţi...Sau nu?! :-s
Eu nu sunt expert TPU, dacă aş fi, aş fi. Însă nu sunt aici pentru un interes.Raluca TPU, adminul site-ului alege un expert TPU atunci când trebuie.Cum s-a mai spus, trebuie să ai cel puţin 500 de răspunsuri.Succes!
Da clic pe " Intrebari frecvenete "in parte de sus a paginii, acolo vei afla tot ce te intereseaza.
Majoritatea a venit aici din cate se pare doar ca sa fie expert, nu au venit din cauza problemelor sau a dorintei de a ajuta pe cineva, de a se exprima pentru a avea o parere si sa invete din lucrurile spunse aici. Esti expert bravo tie, nu esti asta e, mai bine ii sa te simti tu bine ca ai ajutat pe cineva.
Nu intelegi gresit nu ma intereseaza funditele absolut deloc m-am inscris pe acest site doar pentru a ajuta si a fi ajutata nimic mai mult.Doar ca eram curioasa ca am vazut ca sunt experti TPU si ma intrebam de cine este ales si in functie de ce
. mersi de raspunsuri
Asta este in functie de raspunsurile folositoare si inteligente pe care le dai si de cate fundite ai, dar nu trebuie neaparat un nr. exact, cand vine vremea, vei deveni expert, asa stiu ca pe la 2-3 luni se propune un expert sau pe la o luna, am pierdut sirul