|

Am si eu o problema... de cand am inceput liceul sunt cam sarit de pe fix adica fac caterinca ma distrez rad fara nici o noima in generala nu eram asa eram luam cau un baiat "emo" care nu se baga in nimic si sunt linistit colegul meu de banca s-a mutat ca il scoteam din pepeni...nu-s pe uni ii distrez ei zic lasa ma esti de gasca dar parca nu ma simt bine ce sa fac vrea sa redevin acel baiat din generala si nu stiu cum am incercat dar niciodata nimeni nu ma baga in seama si ma incurajeau sa fac unele altele nu-s eu m-am gandit : imi iua tel si castile ma pun in fund si cu castile in urechi nu ascult ce spun alti si poate asa imi revin nu-s mie imista mai bine singur nu imi place sa am pers multe langa mine sau prieteni eu sunt genul mia retras dar nu-s ajutor vreau sa redevin timid sa nu vb cu nimeni si nimeni sa vb cu mine asta simt eu si asta vreau sa fac nu o luati ca o nu-s

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Toti sutem mai nebuni o data cu liceul. eu cred ca a fi crazy este bine dar cu masura. asta trebuie sa faci tu: nu trebuie sa redevi timid, sau sa te departezi de socializare, ci doar sa incerci sa faci glume si sa te comporti mai detasat la momentul potrivit, nu asa mereu. nu e bine nici sa fii singuratic si timid, dar nici sa debordezi de entuziasm. poti avea foarte bine prieteni pentru ceea ce esti tu in realitate, pentru ca acei oameni care stiu totul despre tine si totusi inca de plac asa cum esti, se dovedesc a fi prietenii adevarati. in rest, tot ce trebuie sa faci este sa te intelegi bine cu toata lumea, si sa traiesti viata ca un nebun. e bine sa te si distrezi, dar sa ai si un viitor asigurat.
asa ca ar fi bine daca ai incerca sa descoperi care dintre laturi [ singuratic sau sociabil ] esti cu adevarat. in cazul in care descoperi ca esti singuratic, trebuie sa incerci sa te debarasezi de scutul protector si sa iti largesti grupul de prieteni, prin ceea ce reprezinti. in cazul in care esti asa cum ai devenit de cand cu liceul, incearca sa te mai controlezi cand simti ca vorbele, glumele, comentariile tale nu-si au locul. sper ca te-am ajutat.

1 răspuns: