|

Am un crush fata de un baiat pe care l-am cunoscut acum cateva zile, vorbim pe whatsapp, imi place vocea lui, imi plac foarte multe la el, doar ca nu ma consider destul de atragatoare pentru el... Nu cred ca il interesez, pentru ca el nu-mi scrie doar atunci cand o fac eu...CE sa fac?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Tu intr-o relatie trebuie sa ai incredere in tine,in general oamenii dupa ce i-ai cunoscut, nu prea au asa o mare legatura, dar nu este extrem de bine sa te indragostesti foarte repede, dar daca tu ai mare incredere in el incearca sa deveniti foarte buni prieteni, nu poti incpe din prima cu,, te plac,, trebuie sa fii indrazneata, niciodat sa nu-ti spui ca nu esti buna pentru el, si daca el nu te observa asta este, el pierde si sa nu fii prea disperata dar nu nici fi prea obsedata fiindca daca e tipul de baiat du-te vino mai bine lasa, nu te descuraja, tu fa ce crezi tu ca e mai bine. Sper ca te-am ajutat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

și de câte ori i-ai scris? și în conversații se implică, pune întrebări, sau doar răspunde și după când poate lasă conversația în aer?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Gândește-te că poate e timid. Sunt mulți băieți care atunci când sunt atrași de o persoană, nu au curajul să-i dea mesaj și așteaptă să primească. Dacă nu primesc, și-au irosit șansele datorită timidității. Nu ai de unde să știi daca chiar este sau nu atras de tine și el, poate ține totul în el. Vorbiți mai mult, încearca să pătrunzi în el ca să poți afla cât mai multe despre el. Dacă el te place, nu contează cum crezi tu că arăți. Dacă îți dă semne că vrea să te țină distanță, atunci nu ar mai trebui sa îmcerci, dar hei, nu uita că sunt foarte mulți băieți timizi. Mult succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai cunoaste-te cu el timp de o luna, poate el nu vrea ce vrei si tu, si vorbeste cu tine doar pentru ca ii placi ca persoana. Poate e gay, mai stii? Cateva zile e timp putin, si dragostea la prima vedere e ceva in ce eu nu cred. legat de chestia ca nu te consideri atragatoare, atitudinea conteaza, sa spunem ca nu esti nu stiu ce model de top, dar daca TU te consideri frumoasa, si cei din jur o sa inceapa. ( ca atunci cand vezi la inceput o persoana extrem de frumoasa, dar dupa deschide gura si vezi ca e proasta, nu stie nimic, si poate e si o scorpie,, atunci parca nu mai e asa atragatoare, am dreptate?)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează