|

Am vrut sa pun capat vietii fiindca m-am saturat.Nu mi-a reusit, iar acum problema e ca nu stiu de unde sa incep, cu ce sa incep.Ma tenteaza sa incerc din nou poate reusesc. Dar nu stiu ce sa fac simt ca nu mai am pentru ce sa traiesc si m-am saturat sa traiesc doar teoretic! Astept un sfat. Ce pot sa fac? Cu ce sa incep? Nu imi revin.simt ca totul a ajuns la final si e game over pentru mine.

Multam anticipat:*

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

E normal in viata unui adolescent sa apara astfel de stari si eu am trecut prin asta si prietenele mele si toti mai devreme sau mai tarziu ne-am intrebat mai mult sau mai putin "oare dc mai traiesc,ce rost mai are viata mea cand eu sunt un nimic?"
Hei dar revinoti ai prieteni,parinti, surori, frati...ai rude care te iubesc neconditionat...si nu cred ca ai mai mult de 16 ani.winking ai toata viata inaite.Deci capu` sus si treci peste lasa "gandurile de trend" sa fie pentru altii tu traieste viata ca oricum vei muri atunci cand va vrea Dumnezeu.happySfat:Traieste azi,ca si cum maine ai muri(motto`ul meu), mereu ma face sa zambesc si sa trec peste tot ce e greu(cand am o zi mai proasta), ma gandesc ca sunt altii care si-ar dori sa zambeasca doar ca nu mai pot si cand au putut au plans si nu stiu in fine ZAMBESTEE viata e unahappy:X

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Omoarate ma adevarat! pentru. ce mai traiesti...
Un om slab si las

Sfat: ia toporu`!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uneori viata ne pune la incercare iar noi trebiu sa rezistam fiecarei tentati de aceea sfatul meu este sa o iei de la 0

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca sa incepi totul de la0 din nou si sa nu mai incercii chestile astea pentru ca viata este cel mai de pret pe lumea asta. oricare ti-ar fi problema se poate rezolva dar niciodata sa nu mai fcai prostia de a-ti lua viata ca asta e un pacat enorm de mare si pe langa faptul ca este pacat doar Dumnezeu ne poate lua vata pentru ca el ne-a dat-o. sfatul meu este ca trebuie sa incepi totul din nou dar cu o gandire mai pozitiva. parerea mea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează