| IaninaBailanno a întrebat:

As dori ca cei de la TPU sa nu imi mai șteargă intrebarea in care cer ajutor pentru ca sunt hartuita. Am văzut întrebări legate de prostituție si bordel si acelea exista. Va rog atâtwinking. Am si eu o intrebare legata de hartuire in care sunt injosita si au apărut poze pe imgur goale care nu sunt ale mele dar scrie ca sunt disponibila si mi-au pus si Facebook-ul acolo. O tipa pe Facebook (Cine sta in Bucuresti il rog sa imi spuna daca o cunoaste ca am auzit ca se ia de fizicul tuturor si desconsidera pe toata lumea)
Am si primit mesaje de la ea si o sa va dau copy:
Ce faci Ianina nu ma bagi in seama :3
Oh my gosh răspunde:3
Fata mea un bărbat vrea carne, nu muschi nu te mai lauda atata la sacul ala, ca te rup cu bătaia si pana nu râde tot Bucurestiul de tine
de tine*
Nu te las;* cius

Citiți din intrebarea anterioară. Tipa se cunoaste cu un băiat cu care m-am împrietenit pe care il plăcea si nu am vrut să intervin, m-a ajutat sa ma integrez caci eu am stat în Spania.
Se tot ia de mine ca sunt urâtă, ca sunt nu stiu cum si nu ma deranjează si nici amenințările, dar nu vreau sa fiu de ras in Bucuresti crying( In poze sunt niste pulpe de picior grase si goale si eu am picioarele subțiri cu musculatura.
Va rog...crying Am auzit ca e cunoscută în tot Bucurestiul si a venit cică din Jamaica, a spus tuturor ca e brazilianca si ca a invatat acolo cum e strada. Nu imi pasa asta... Vreau doar sa nu ma umilească. Nu imi pasa poate sa ma amenințe cat vrea crying ce sa fac?

11 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Da-o în judecată, strange dovezi, angajează un avocat
Sau ai putea pur și simplu sa o ignori pe jigodie

| SilentRain a răspuns:

Tu ești tipa din poza?
Dacă da, trebuie sa îmi spui și mie cum sa fac rost de un abdomen din ala, arata bestial

| Furnicuta000 a răspuns:

Oamenii inteligenti nu pun botul la astfel de copilarii. Nu o sa creada nimeni ca alea sunt ale tale, fa o postare pe Facebook in care sa explici situatia si in care sa pui conversatia cu fata asta si printuri cu tot ce a facut si sa o ameninti cu politia. Nu in privat, ci public! Spune-i tot ce vrei sa ii spui in mod publi. Asa o sa stie toata lumea. Si roaga lumea sa distribuie. Te asigur ca ea o sa fie apoi hartuita nu tu.
Din intrebarile tale anterioare inteleg ca viata ta e plina de lucruri nasoale si rele tratamente din partea celor din jur. Eu in locul tau m-as muta inapoi in Spania sau in orice alta tara civilizata, Romania nu mai are nicio sansa.

| IaninaBailanno explică (pentru Furnicuta000):

Eu chiar mi-am dorit mult in Romania dar lumea de aici ne alunga in general pe străini. Nu inteleg de ce trebuie injosita ca e frumoasa.

| Vikaa a răspuns:

Of,da nu te mai speria atat, vorbeste cu mama ta sa mergeti la politie sa reclamati, asta nu e fapta de neobservat, trebuie de urgenta sa mergi la politie.Of, ce cretina e aia.

| eckblume a răspuns:

Mai era una pe TPU care se plangea de tipa asta.
Ma cam amuza ca ai descris fix in stilul tipei respective. Mergi la politie si spui ca esti hartuita online -》 se pedepseste asta. https://www.juridice.ro/......l-tau.html

| IaninaBailanno explică (pentru eckblume):

Spune-i aleia pe care o cunosti sa imi dea mesaj. Probabil o cunoaste. Ca e cică nu stiu ve in cartier

| Sekim a răspuns:

Bună.
Aceasta intrebare merita stearsa din prima. De ce puneti intrebari care au rezolvari usoare?

1. Mergi la politie, pentru ca asa trebuie.
2.O ignori pentru ca nu ea iti da bani, nu ea te creste, nu cu ea stai tu in casa.
3. La cum arati nu inteleg de ce te iei dupa toate lesinatele. Au aparut si ele din pamant si se dau mafioate laughing

| Syrten a răspuns:

Nu îți mai fă griji... Nu îți dă ea de mâncare. Dacă știi că nu ai făcut nimic aia e. nu există dovezi împotriva ta, calmează-te. Cine știe ce frustrată o fi care nu mai poate de grija altora