| p0rky a întrebat:

As dori enorm... Un ajutor! Ma simt Pustie! Totul pentru mine s-a sfirsit! Vreau doar sa ma Ajute cineva? Sa-mi dau seama ce Vreau sa fac cu mine, cu viata mea! Heeeeelp me People! Dau nastere unei dorinte! Pe care un copil de 14 ani. Logic, na-r trebui sase gandeasca la Moarte...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca ati innebunit cu totii acum x(
Va drogati?
S-a sfarsit? Asta vrei tu sa stii. Asta gandesti. Ai 14 ani!
Tu nu te gandesti ca nu ai avut parte inca de fericire si de, dezamagire? Daca acum, la 14 ani gandesti in halul asta [ scuza-mi limbajul ] la 20 ce faci? Te izolezi? Nu iesi afara si stai si te tot gandesti la ce ai putea face cu viata ta...
Copii care au grija de parintii lor mai au timp sa se gandeasca ce vor face? Ce te framanta de fapt pe tine? Esti egoista... te arde invidia? Ai chef sa mori? Te temi prea mult de moarte. Nu te mai gandi la lucruri prostesti. Ai 14 ani totusi, mergi la scoala, iesi in oras, joaca-te, distreaza-te, citeste o carte nu te mai gandi atat. Nu ai ce sa faci cu viata ta acum ca doar nu o poti comanda. Cu parintii cum te intelegi? Bucura-te de sarbatori, iesi si distreaza-te vei vedea ca totul este mult mai simplu decat iti imaginezi tu. Invata pentru a merge mai departe. Ai incredere in tine si in familia ta, nu lua decizii fara sa te gandesti la consecinte. Numai bine [ M ]

10 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Sa traiesti, pentru ca altii si-ar dori o noua zi ...indiferent cum ar fi ea...Sa traiesti pentru a urca muntele din tine! Sa traiesti pentru ca esti unic/a! Sa traiesti pentru a-ti raspunde la intrebarile pe care singur/a ti le-ai pus? Sa traiesti pentru ca "maine e o noua zi"!

| noname_6708 a răspuns:

Cred ca glumesti nu?

| alexandra_6462 a răspuns:

Opestete putin, inspira adanc si fa un pas in spate acum incerca sa te linistesti, gandeste-te ce momete frumoase ai trait in viata cand ai ras cu prietena de un chitibus sau cand ai vazut un animal dragut momente frumoase, si apoi andestete ce vrei pierde cand vei muri!
Nu te vei mai putea intoarce si iti va fi dor de lumea din jur si de frumusetile ei, fi obtimista si totul se va rezolva de la sine.(Uite un pont eu cand devin trista ascutl muzica foarte tare ca sa-mi goleasca muntea, sau plang sa ma descarc si apoi o iau de la inceput.

| Diana7383 a răspuns:

Ma simt la fel. avem aceeasi varsta.sad

| danyel_1802 a răspuns:

Daca vrei trimite-mi un mesaj cu id-ul tau de mess, poate te pot ajuta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te-a făcut sa te simți asa? Gândindu-te la moarte nu rezolvi nimic. Înfrunta viata. Ești la vârsta la care totul ți se pare un haos nu știi ce vrei vrei sa descoperi lumea dar în același timp ție frica. Nu înțelegi nimic.Cauta pe cineva căruia sa ii te destăinui o prietena buna sau chiar mama ta. Viata ta abia începe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropiete de cineva mai mare care sa iti arate o cale mai fericita. eos tiu un prieten. vezi tuhee hee poate ai noroc big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi si eu am 14 ani, si eu am unele momente din acestea. Eu prefer sa stau singura, sa nu vorbesc cu nimeni si sa nu-mi dea nimeni niciun sfat deoarece nimeni nu poate intelege ce simt in acele momente. Daca vrei un sfat la care ai putea sa te gandesti: In viata, pentru a ne putea bucura de splendoarea rasaritului trebuie sa vedem mai intai apusul si invers.nu putem sa le avem pe toate, jumatate din viata este rea, iar cealalta se inclina spre binewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... si eu ma gandesc la moarte... am 13 ani

| p0rky explică:

Profi - de ce as glumi?