Trasaturile fetei exprima blandete, si o usoara lenevie, un oarecare abandon al fiintei intr-o lume care transcede realul. Defecte : Comoditatea, inclinatia catre lux, care o poate indemna sa aleaga solutiile cele mai usoare si cele mai compromitatoare pentru a se descurca in viata. Indecizia care o face sa ezite, sa ocoleasca, dand senzatia ca triseaza, ca minte. Este atras de modalitati usoare de a castiga bani si pentru asta poate fi un fan al jocurilor de noroc pe care le abordeaza cu aceeasi abandonare cu care se lasa furat de un drog. Personalitate : Nu este usor sa vorbesti despre aceasta zodie pentru ca Pestii, pe de-o parte sunt enigmatici iar pe de alta parte, reprezentantii zodiei se impart in doua categorii total diferite intre ele. Cei mai multi sunt naturi delicate, sensibile, artistice si imaginative, generoase si emotive.
Ceilalti pot fi exact invers: flegmatici, ironici, pesimisti, mizantropi, reci, brutali, vulgari, insensibili, viciosi, profund alterati in substanta lor spirituala.
Cum o cucerim:Exista doua modalitati prin care o putem cuceri: cu bani sau cu forta. In prima varianta curtea clasica este foarte eficienta: complimente, cadouri (mai scumpe), invitatii in locuri romantice, atmosfera ireala, atemporala. In a doua varianta e nevoie de un macho veritabil (simte imitatiile). Luata repede, cu duritate, sedusa, fortata, sugestionata. Obligatoriu trebuie sa simta in barbatul de langa ea forta, hotarare, siguranta de sine. Doreste ca cel de langa ea sa compenseze propriile slabiciuni. Aceste fiinte alunecoase nu trebuie tratate ca si cand ar fi construite dintr-o subsatnta casanta. Pentru ca, de fap, t atat asteapta si daca primesc ce asteapta nu fac decat sa speculeze cazand in comoditate. Scuzue dar nu am fost in contact cu ea deci nu stiu cum e si am luat de pe net
Eu sunt in zodia pesti...sensibila,usor timida, visatoare, cu simtul umorului, altruista, ii place mai mult sa asculte decat sa vorbeasca...
Steagu1Nicoleta întreabă:
Eusunttu întreabă:
Mailleel întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: