| allnamesweretaken a întrebat:

Astseara iesim peafara mai multi prieteni si vine si fostul meu prieten straight face...cum are trebuii sa ma port,,., sa fiu indiferenta sau cum thinking

9 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Sa te porti cat se poate de normal, sa faci ceea ce simti u ca e bine sa faci...macar asa poti fi sigura ca te vei simti bine si te vei distra, daca te chinui sa fii indiferenta iti vei strica toata seara si nu cred ca se merita!

| ♥Ťяiٵℓiٵ ČяØĊ○Điℓµ♥ a răspuns:

Sa te porti cum te porti de obicei. Fii tu insuti.Doar nu vrei sa-i atragi atentia nu?

| legallyblonde a răspuns:

Depinde cum v-ati despartit, ce relatie ati avut. Puteti ramane amici, buni prieteni sau va puteti comporta ca si cum nu v-ati cunoaste. Dar parerea mea e ca nu ar trebui sa fii indiferenta, ci sa te comporti normal cu el, asa cum te-ai comporta cu orice alt baiat. Nu ai specificat cum s-a comportat el fata de tine. Daca dadea semne ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine in nici un fel, atunci ignora-l si tu. Daca nu, poarta-te normal.

| hulk90 a răspuns:

La intrebarea asta nu prea cred ca te poate ajuta cineva mai mult decit tine, doar thu poti hotari ce sa faci.Sa vb cu el daca iti mai pasa de el sau sa-l ignori daca tzii indiferent... succes!

| dragosvalcea a răspuns:

Buna.pai depinde cum vrei sa te vada el. daca tu vrei sal impresionezi sau daca tu nu vrei sai acorzi atentie.depinde ce vrei tu. daca il placi sil vrei inapoi fal gelos impresioneazal fi provocatoare, arata ca esti foarte tare in centru atentiei. daca nul mai vrei inapoi vedeti de treaba ta si gata fi indiferenta cum ai zis si tu. te pup. sa-mi spui cum a fost.:*

| pikco a răspuns:

Trebuie sa-i arati ce fata valoroasa a pierdut, sa te porti cat mai natural, sa fii uhappy

| missm_2901 a răspuns:

Păi depinde. dacă nu a înşelat vreunul din voi sau nu v-aţi certat când v-aţi despărţit sau aşa poartă-te normal, cum te porţi şi cu ceilalţi amici ai tăi. bine, n-o să începi acum să-i spui că "vai ce bun e x. ăla din clasa a n-a". şi în cazul în care nu mai sunteţi în termeni buni, fii indiferentă; cum ai zis tu. eu ştiu. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Revizueste-te caci nu vad nici un remediu decit cel la care ajunge fiinta ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca-l mai placi, si vei o razbunare dulce, filtreaza cu el, dar si cu altii. Il vei baga in ceata rau de tothee hee.