Http://www.tpu.ro/......-tai-nu-e/
Eu cred ca 99% din intrebarile Marinelei sunt stupide si mereu cand ma plictisesc mai citesc cateva intrebari si raspunsuri de ale ei :))
Buna nu vreau sa jignesc, dar cred ca cea mai stupida intrebare a fost:Am facut s*x cu un ps2, pot ramane insarcinata?
Asta cred ca este cea mai stupida intrebare.Numai bine.
Draga stefii sa stii ca am urmarit raspunsul postat de tine la aceasta intrebare si am citit de la asa zisul utilizator ''mirela'' dar sa stii ca m-au uimit cum a putut sa starneasca atata interes dat de alti la asemenea intrebari si mai ales cate raspunsuri a putut sa stranga cred ca nu are nici o intrebare cu 4 -7 raspunsuri ci cu 20 30 chiar si 158 de raspunsuri.asta da dovada ca stie sa controleze lumea si ca prin intrebarile lui sa facut cunoscut pe site stiti cum se spune ''atata timp cat se vorbeste de noi de rau sau de bine inseamna ca suntem importanti'' Cu toate ca sunt foarte stupide dar in acelasi timp si foarte haioase tin sa spun ca si raspunsurile sunt extraordinare. Recomand si celorlalti utilizatori sa se uite peste ele atunci cand au moralul foarte scazut cu siguranta va avea efect.De accea am sa iti dau funda si succes incontinuare!
anonim_4396 întreabă: