Pai da am avut mai multe. Insa cel mai frumos a fost atunci cand am mers la un chef de 2 zile si in prima zi m-am bagat din greseala de 2 ori intr-un baiat si in a 2a zi la fel Si acum suntem impreuna
. Fundita?
Eu da ieri m-a inrebat o colega ceva si aveam senzatia ca mai ma intrebase asta o data.
Cand am varsat intr-o dimineata cioco- calda pe mine am avut deja-vu. Mereu am ...si mai urate. si mai frumoase
E ca un vis.
Cum poti sa spui ca poate exista un deja vu frumos? deja vu este atunci cand ti se intampla ceva, si ai impresia ca ai mai vazut/facut asta odata.
Uf,pai da, cam tot timpul, uneori le vad inainte sa se intample dar eu mai mult le visez cu o zi inainte sa se intample sau cu 2
ma sperie chestiile astea :-s. Uneori mai si prevad viitorul
. Sunt ca o clar-vazatoare sau un medium,numai ele vad asta.A, cate-odata aaud niste cuvinte in minte dar nu sunt unele care le zic eu, sunt alta voce si in soapta si imi zice de ex: "ai grijaa!" eu nu-i dau atentie 5 min. mai tarziu: mi se rupe ghiozdanul si cad jos
Da si marmota invelea ciocolata in staniol
imi pare bine ca Nostradamus is back
Eu de exemplu daca ma impiedic am senzatia ca am mai facut asta odata.asa mi se intampla in fiecare zi. oare e deja vu?
Vad acelasi lucru in fiecare zi:calculatoru profele gagicile baieti de baieti eu de eu aceleasi carti handicapate si aceleasi table jegoase aceiasi copii copaci la clasele 1-4
Stiti ce e ala deja vu? Deja vu este sentimentul pe care il ai cand ti se pare ca ai mai facut acel lucru o data. Si da am avut mereu si am si cred ca voi avea in continuare deja vu.Mereu am sentimentul acesta de vreo 4-5 ori pe zi.
Pentru unii utilizatori care nu au inteles intrebarea nu v-am intrebat ce este un deja vu ci daca a-ti avut unul si care a fost cel mai tare deja vu asa ca mai astept pentru a da fundita multe raspunsuri definesc deja vu-ul, asa ca sa mai asteptam putin. multumesc
Ma indragostesc in fiecare zi:X din nou:X de acelasi baiat:X deja vu? dureaza de vreo 3 ani chestia asta
Simt ca am mai facut unele lucruri, chiar le vad cu 5 sec inainte de a se intampla
Simt ca am mai facut unele lucruri, chiar le vad cu 5 secunde inainte de a se intampla
Marca.I see what you did here...2 comments
Fuck you
**** ^^
De fiecare data cand ma uit la TV am un Deja Vu ca voi vedea o multime de oameni prosti...
De fapt, in general in existenta mea am foarte des déjà-vu, ou déjà-senti... Unul ar fi cel pe care l'am trait la o intensitate paralizanta venind in Franta. Ieseam din gura de metrou intr'o piata foarte cunoscuta in orasul in care imi construiesc viata, si in secunda in care am vazut cladirile, strazile, biserica, carrousel-ul... as fi putut jura ca pur si simplu nu era prima data cand ajungeam in acest loc (tinand cont ca niciodata inainte nu vizitasem Franta, si nu aveam nici o informatie asupra orasului in care ajungeam, doar informatii asupra universitatii viitoare). un alt déjà-vu paralizant l'am avut in prima zi la universitate, cand fiecare cuvant si fiecare profesor universitar, imi pareau ca si cand as fi asistat deja la acea zi de deshidere, ca si cand as fi cunoscut déjà profii. Insa déjà-vu-ul pe care il pastrez proaspat este legat de barbatul care m'a facut sa simt inima plecand la plimbare in cer, pana la Luna si inapoi. Prima zi cand l'am vazut, era ca si cand as fi regasit un suflet pe care l'am pierdut la un moment dat, ca si cand l'as fi regasit. Ziua aia m'a facut fericita dincolo de rationalismul meu, dincolo de legi si dincolo de "imposibil". Magie ce a continuat in fiecare data cand ne intalneam si care m'a invaluit irecuperabil cand am dat mana pentru prima data. Pielea si caldura lui, imi erau déjà cunoscute fara sa'l fi atins inainte, el imi era cunoscut desi era un "complet necunoscut". Desi gestul a fost scurt, nu mai exista timp si nici spatiu, doar o regasire pe care nu o pot explica nici acum si poate niciodata, dar pe care o simt in fiecare moment.
Visez acelasi baiat in acelasi loc in fiecare seara Se repeta visu` de fiecare data
Exact asa mi se intampla si mie
E bine, atunci, te-i hotarat cui dai funda?
De fiecare data cand intru pe TPU simt ca am mai facut asta...stai chiar s-a intamplat!
Hmmm... Fata pe care am sarutato aseara nu este din cartier...ma cunosc cu ea de 2 zile! Si cand am sarutato am avunt un sentiment ca am mai facut chestia aia odata. Se poate numii Deja Vu?
Deja vu, este atunci cand ti sa mai intamplat vreodata un lucru ai mai vazut/facut un lucru care l-ai mai facut odatata sentimentul acesta este foarte ciudat acest sentiment nul poti controlaa este un sentiment care se intampla si atat`De Ex: intr-o zii am mers afara si am mers la magazin sa iau painesi erau oameni.in magazin se uitau.cumparau etc., a doua zii m-am dus sa cumpar. Lapte si Oamenii erau fix in acelasi loc cum era in ziua anterioara oare il pot numi deja vu? Da il pot numi asa.