|

Ati patit vreodata sa te trezesti dintr-un vis in altul sa te te chinui sa te trezesti din vis si sa intri in alt vis?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mi s-a întâmplat, a fost chiar ceva mișto, ca un film, mi-a părut rău când m-am trezit, am încercat să adorm din nou dar n-a funcționat.
Păcat! Puneam de-un scenariu de Oscar laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.
Când ești în vis, trăiești o realitate interioară, care poate fi deosebită de vie, doar după ce te-ai trezit.
Visul este o trăire autonomă, nu visezi ca acțiune decisă de tine, ci suferio un vis, suporți un vis, vizionezi ceva, ca pe o realitate. Astfel, doar momentul trezirii este o dovadă că ai fost într-o lume de imagini, de scenetă, de trăire interioară.
Uneori analizorul intern care decide ce este ral și ce nu, se desparte ăn două. și îți dai seama că da, acesta este un vis, iar nu realitate, dar nu poți să scapi, căci visul se derulează automat. Alteori, te decuplezi de visul nr 1, cu efortul de a te trezi, de exemplu din motivul că visul este neplăcut, coșmar, dar sistemul de generare a automată a viselor este încă puternic și în funcție și te trece în visul nr 2. Crezi că ai scăpat. și nu mai visezi. Până când? Când te trezești de a binelea. Atunci îți dai seama că ai trecut din vis în vis.
Dar te poți gândi așa. Cum este cu așa zisele dezamăgiri din dragoste?
Se poate intepreta acea trăire a unei iubiri pe care o credeai că va fi veșnică, este doar un vis, care s-a destrămat când el a plecat.
Putem altfel? Nu. Acem nevoie de această iluzie, căci singuri, fără un partener, trăim doar o viață pe jumătate, o viață incompletă. Dacă celălalt apare și trăim cu el, viața este întreagă. Am uitat de viața incompletă de dinainte și pe aceea rămasă în urmaă o considerăm ca pe un fel de vis, în raport cu realitatea completă a vieții în doi.
Apoi intervine ruptura. Cum te simți? Ca într-un coșmar, trăiești singur ca într-un vis urât. Singura soluție pentru revenirea la realitatea vieții complete este căutarea unui alt partener. Dar s-ar putea ca și acesta să fie doar un vis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da.Intram in același vis

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează