|

Au trecut 3 luni de la ultima mea despărţire şi încă doare faptul că m-a părăsit pentru colega pe care cică nu o iubea dar acum este cu ea.Eu m-am pus cu alt băiat, problema este că are 14 ani iar eu am 17 ani. În fine, eu nu mă pot găndi decât la fostul şi încă doare rău de tot despărţirea. Atunci cănd s-a despărţit de mine nu a spus că se departe de mine ci doar că vom avea o pauză de 2 săptămăni între noi. Nu m-am aşteptat că nu e o pauză doar o despărţire şi na, am fost şocată să aflu că este împreună cu fata de care el zicea că nu o iubeşte şi că este disperată după el. Relaţa cu el nu a fost cine ştie ce plăcută avand în vedere că nu mă lăsa să îl sun şi trebuia doar eu să îi trimit mesaj şi nici nu ieşea afară cu mine că mereu dar mereu zicea doar că nu are timp pentru mine. Ieşra doar cu prieteni de mine uita. Cred că am avut cea mai urătă relaţie din viaţa mea.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

În primul rând, relația voastră pare sa fi fost mai mult de formă. Clar nu te-a iubit, nu s-a implicat deloc, deci ce rost are să suferi după ceva ce n-a existat? Plus, ideea cu "pauză" într-o relație e cea mai mare prostie. Nu există. Mai degrabă s-ar traduce prin "stai să văd dacă găsesc pe altcineva, dacă nu mă întorc la prost/proastă! ". Ar mai fi de spus că ce știe băiatul ăla la 14 ani de relație?! Și ce cauți să stai cu el, poate chiar să-l rănești, când tu încă plângi după fostul?
Sfatul meu, lasă-l pe băiatul ăla, lasă-i pe fostul și pe iubita lui și ocupă-te de tine!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Stiu că probabil ai sentimente pentru el încă, dar parerea mea este ca nu te merită ( din felul cum se comporta cu tine) și că ar trebui să iti acorzi timp sa te refaci și apoi sa cauti o alta persoana cu care o sa fii mult mai compatibilă și o să fie mai bine.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Relatia de care spui nu se poate numi asa. Acum te-ai pus cu unul de 14 ani? Saracul baiat! Nu stie ca tu doar ai cautat o solutie de rezervă. Si ca nu tii deloc la el.

| a răspuns:

Ce? tu ai inceput sa te dai la copilasi de 14 ani?
Tu nu stii ca baietii se dezvolta cam cu 2-3 ani mai incet decat fetele?
Ce te astepti de la un baitel de 14 ani?
Cauta-ti pe cineva de varsta ta, sau 1-2 ani mai mare, ca a ai cu cine vorbi, iesii, face ceva interesant, nu sa iesi cu copilasi mici, de scoala generala.

| a răspuns:

Aia numești tu relație?
Mai bine ai renunța de tot la el, nu are rost să îți pierzi timpul aiurea.

| a răspuns:

Am pățit aproximativ aceeași situație, dar eu cred că nu trebui să te tot gândești la el, nu depune efort unde nu merită, timpul va vindeca totul, tu ocupa-te cu ce iti place gen hobby-uri.Iesi mai des cu prietenii si lasa toate gandurile rele deoparte.