| diAAAa a întrebat:

Auzâţi măi dragilor, cineva, mai precis pretina mea forti buna am fost yilele trecute(ma scuyati dar am imprimanta pe limba romana de aia e inverzat z cu y ) si mi-a pus un vierme in ciocolata, bine eu nu stiam chestiunea asta dar dupa ce ma servit cu niste omboane a inceput sa rada am intrebat-o care e motivu amuyarii ei constante si mia rasp forte amuyata de situatie ca mi-a pus ceva in bomboana aia, ori o bucata de gandac ori vierme nu stiu ce era, intelgeti ea era f amuyata si eu am fugit unde n-am vayut cu ochii... ce intamplare... oare pot patii ceva? cand ma gandesc ca chineyzii (cacofonie intentionata bineinteles) mananca numa ganganii si tot felul de chestii malefice parca nuami sunt asa speriata dar as vrea si parerea voastra multomescu mult

Răspuns Câştigător
| rucsy_7574 a răspuns:

laughing) Cea mai amuzanta postare pe TPU laughing

3 răspunsuri:
| InLove a răspuns:

SINCER, a fost nesimtita! nu se face asa ceva, mai ales unde-i prietene de alte ale! nu cred ca vei pati nimic! dar ar trebui sa discutii cu ea si sa-i zici ca nu ti0a placut, sa comportat sincer ca un copilde 6 ani!

| FreakyFred a răspuns:

In afara de inversarea lui z cu y si de cacofonia intentionata, ai facut 14 greseli gramaticale. niste meditatii te pot ajuta... si chiar te astepti sa raspund pe bune la o asa intrebare? tot ce pot sa zic e: maine sa mananci o tarantula, sa vezi ce smecher e!

| AdelaPopescu a răspuns:

Bai, nu mai puneti botu', nu vedeti ca face misto? laughing