| maissner a întrebat:

Baieti! Ce ziceti... puteti fi foarte buni prieteni cu o fata(adica ma refer atat de buni cant sa ii spuneti si ce aveti voi pe inima) fara ca macar sa va simtiti catusi de putin atrasi de ea(sau fara sa simtiti atractie, mai pe romaneste, fara sa va placa de ea)?

Răspuns Câştigător
| Shery a răspuns:

Eu cand eram mai mica, aveam un principiu: friends/classmates will never be lovers! Asta pentru ca daca ai un prieten foarte bun, si te cuplezi cu el, iar apoi va despartiti, va exista mereu o tensiune intre voi, chiar daca ramaneti amici. Cu timpul, am crescut, si mi-am dat seama ca pana si prietenii ti-i pierzi de-a lungul vietii. Bucura-te de relatie cat poti! Profita cat de mult! Va fi o relatie superba, avand in vedere faptul ca ati fost intai buni amici.

Referitor la intrebarea ta(ca tot nu am raspuns), baietii nu gandesc asa de mult ca noi... Nu ma intelegeti gresit, nu spun ca nu ii duce capul, ci pur si simplu ca nu se complica(majoritatea baietilor, cel putin). Deci, daca fata e "buna", cu siguranta ca se simt atrasi. Daca nu, atunci... at least o sa ramaneti amici mult timp.

P. S. Now tell me: who is he? where did you meet him? Cum arata?

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Am fost dar nu mai sunt
Se baga in seama doar cand avea nevoie
Asa ca am bagat`o eu in aia a masihappy

| iulyspy a răspuns:

Da, ei pot face asta, eu am un foarte bun prieten, coleg, baiat, ma inteleg super cu el, nu e nici un fel de atractie fizica intre noi, doar o relatie de prietenie, cum vorbesti cu prietena cea mai buna asa poti vorbi si cu un baiat, chiar is mai fideli ca amici decat fetele si iti pot da multe sfaturi legate de sexu opus:d E si mai super ca la un bairam ai cu cine dansa pe melodii lenterolling on the floor cu prietena cea mai buna nu potirolling on the floor

| denisacosmina98 a răspuns:

Deşi sunt fată, îţi spun că eu am astfel de prieteni. Şi, uneori, sunt chiar mai buni prieteni decât ar putea fi fetele.
Dar este adevărat şi că astfel de prieteni sunt cam greu de găsit în lumea de azi...
Asta ţi-o spun din experienţă.winking

| maissner explică:

Fetelor. Am un astfel de prieten dar am senzatia ca cu cat ne imprietenim mai mult parca incep sa il plac, si am senzatia ca si el pateste acelasi lucru. Dar faza e ca eu am senzatia si nu stiu daca doar am senzatia sau chiar asa e, si vroiam sa stiu daca un baiat se poate imprietenii cu o fata extrem de mult fara sa inceapa sa o placa. happy

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da.se poate.asta vine de la un baiat.