| AndraIrinuca a întrebat:

Buna! Abia am intrat la liceu cu o colega din generala.Din clasa a 5 a pana in a 8 a am mers cu ea la scoala.Ea facea 10 minute pana la scoala.Eu stau in alt cartier si fac pana la ea 10 minute si pana la scoala 20. Ea are statie de autobuz pentru liceu la 5 minute de ea.Eu am statie de autobuz la 5 minute de mine.Dar stam in cartiere diferite.Ea vrea sa merg mereu cu ea.Dar eu nu.E una din cele mai bune prietene ale mele dar mi se pare aiurea sa fac 15 minute in loc de 5.Se tot supara si nu intelege. Daca era invers ea nu ar fi venit dar asa eu trebuie sa vin.Chiar nu o mai inteleg. Oricum ajungem in acelasi loc.I-am promis ca vin cu ea acasa si cobor la statia ei.A acceptat dar dupa m-a batut la cap sa vin si dimineata.I am spus ca nu, dar degeaba.Nu stiu de ce nu vrea sa ma inteleaga si pe mine.Cine ar merge 15 minute in loc de 5? Ea spune mereu ca trebuie sa fie ca ea.Dar daca este prietena mea ar trebui sa ma inteleaga.Eu nu am pus-o sa vina la mine in cartier sa ia autobuzul. Ajutati-ma va rog. Spuneti-mi ce sa ii spun ca sa inteleaga o data si spuneti-mi daca sunteti de acord cu mine.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| mistichypnosis a răspuns:

Buna!
Nu e normal cum reactioneaza.Mai incearca sa ii explici o data situatia, precizandu-i foarte clar ca acel timp este pierdut aiurea.Eu zic sa mai faci o ultima incercare si daca nu functioneaza, ar trebui sa lasi balta situatia pentru ca probabil nu ai cu cine s-o rezolvi.Nu mai spun ca tu in final mai faci si efortul de a merge cu ea seara.Adica cel putin asta e parerea mea, insa probabil ai putea sa ii zici orice, daca nu a inteles pana acum, nu stiu daca ar putea sa o faca pana la urma.
Sper ca te-am ajutat macar putin! smug

| AndraIrinuca explică (pentru mistichypnosis):

Mulțumesc! Știu ca răspund cam târziu dar uitasem de întrebare. Într-un final a înțeles ca nu are rost pentru ca am i-am zis sa se pună în locul meu și și a dat seama ca nici ei nu i ar plăcea astalaughing)

3 răspunsuri:
| Patronu1 a răspuns:

Spune-i ca nu are rost sa îți piardă vreme degeaba și ca vii cu ea doar la plecare, take it or leave it. Eu fac o ora jumate pana la liceu și nu ma mai plang. Oricum, multa bafta!

| AndraIrinuca explică (pentru Patronu1):

I am zis și a înțeles. Mersi!