| nicole990 a întrebat:

Buna.
Acum cam 3 saptamani, o luna m-am despartit de iubitul meu. Motivul a fost ca eu nu am putut iesi cu el o perioada, nu mare, iar el m-a inselat cu alta. Mi-a spus varul lui. Initial nu recunostea, dar pana la urma mi-a spus ca-i adevarat. La cateva zile de la despartire am fost cu alt baiat care ma placea de o vreme si nu am facut deloc, bine faptul ca am acceptat sa fim, mi-am dat seama si m-am despartit de el, mi-am cerut scuze, anyway. Ideea e ca, l-am rugat pe fostul, cel care m-a inselat, sa nu ma mai caute, ca nu mai vreau sa ramanem nici prieteni, pentru ca asta imi face rau si consider c-am facut alegerea buna. Problema e ca inca tin foarte mult la el, imi vine sa-l sun sau sa-i dau mesaj, dar nu o fac, pentru ca dupa iar o sa regret, plus ca nu vreau sa ne impacam, nu mai pot avea incredere in el, mai ales ca din cate am inteles, are o alta relatie. Nu stiu ce sa fac, sa nu ma mai gandesc atata la el. Fara solutii de genul sa fiu cu altul, nu vreau sa ma bag intr-o alta relatie pana nu-mi trece de tot de el.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MPersephone a răspuns:

Incepi sa iti acorzi timp tie, sa te dezvolti de una singura. Despartirile sunt dureroase, dar timpul le repara.Nu trebuie sa te grabesti sa sari in alta relatie. Te vei intalni cu o persoana noua atinci cand vei fi din nou gata sa depui efortul sa oferi sentimentele tale cuiva.
Acum gandeste-te ca esti prea valoroasa pentru unul care cum ceva, pleaca la alta. Gaseste-te intai pe tine.

1 răspuns:
| Amneiss a răspuns:

Totul va trece de la sine, cu timpul nu te vei mai gandi la el, iti trebuie doar o ocupatie. Foarte bine ca ai luat decizia de a nu mai vorbi cu el sau de a ramane prieteni, asta nu ti-ar fi facut bine.