| Korma_Cristina_1984 a întrebat:

Bună. Acum câteva luni am fost la un chef si m-am îmbătat foarte tare, chiar nu am vrut, sincer. De obicei, am grija ce fac. Însă, am băut pana am uitat de mine. Am început să dansez, să cânt, probabil arătăm extrem de penibila. Din ce am auzit, am si căzut dar nu foarte rău. Chestia e ca imi e frica sa nu fi spus prostii, chestii personale si imi e foarte tare frica de faptul ca mi-am stricat întreaga imagine, regret extrem de mult. Ma gandesc mai mereu la ce s-a intamplat, ma simt prost, nu pot să adorm, ma gandesc ca poate m-au si filmat. Nu stiu ce sa mai fac, lecția mi-am învățat-o, dar au rămas atât de multe consecințe, îmi e rusine de mine, de ce am putut să fac. Eu sunt rezervată, învăț, chiar timidă. Dar in seara aia nu eram eu, stiu doar ca eram foarte amuzanta pentru ceilalți, ceea ce detest si cine stie cate am mai vorbit. Imi pare rău pentru ce am facut, sigur nu o să mai repet, dar cum pot sa mai ies acum in lume si sa dau ochii cu persoanele de atunci? Si mai ales ca au trecut câteva luni, eu tot la asta mă gandesc, la cum m-am facut de ras, am fost persoană aia de care radeau toti, eu asta cred. Prietena mea care a fost cu mine nu mi-a spus prea multe, îmi e frica să nu îi fi spus si ei ceva rău, mi-a spus doar ca m-am împiedicat de ceva si ca începusem sa ma contrazic cu anumite persoane, îmi aduc aminte cum dansam, cum cântam, cum urlam, doar atât, îmi e foarte sila de am facut. Plus ca am mai baut, nu e să zici ca a fost prima data, dar niciodată n-am băut atâta vodka. Imi cer iertare aici, sper să se uite.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| emily2020 a răspuns:

Să știi că toată lumea greșește! Da, poate că te-ai simțit ciudat imediat după incident, dar acum nu ar trebui să te mai preocupe! S-a întâmplat în trecut, iar trecutul nu il putem schimba! Singurul lucru pe care il poti face in acest moment este să nu mai fii preocupată de acest lucru, mai ales că ești rezervată, timidă, deci genul ăla de fată cuminte; si ceilalti si-au dat seama că doar ai gresit, nu ai constientizat pe moment ce faci! Esti la o varsta prea frumoasă ca să te ingrijorezi pentru astfel de lucruri, care s-au întâmplat cel putin o dată în viata adolescentilor si tinerilor!

9 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă au trecut deja câteva luni de la nefericitul eveniment ar trebui să nu te mai gândești la ce a fost.
Oricine poate greși, trebuie să ai grijă pe viitor.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Fiecare persoana trece la un moment dat prin momente penibile. Dar trec, sunt ale vietii valuri si ce e val ca valul trece. O sa treaca, se estompeaza. O sa-ti mai aduci din cand in cand aminte de acest lucru, o sa zambesti sau o sa te scuturi ca de ceva rau si o sa mergi mai departe.
Cauta sa gandesti pozitiv: ca asemenea fapte le savarsec si altii, nu esti unicat.
In rest, ce au zis ceilalti postatori.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Cu timpul o să treacă.

| Cduncfujndf a răspuns:

Nu îți mai fă atâtea griji, o viață ai...asta e te-ai îmbătat. Foarte bine, te-ai distrat...profită de viață, că doar una avem.

| Mynameiscutie a răspuns:

Hey!
De ce iti faci griji doar pentru atâta?
s-a întâmplat, s-a întâmplat si asta e.
Ai pătit asta, deoarece ai consumat alcool. Cine te cunoaște pentru ceea ce ești, știe ca nu ești asa in general.
Pace!
Eu am trecut prin chestii mult mai nasoale, nici n ai idee!

| Usgs a răspuns:

Nu iti mai fa griji, distreaza-
te

| RareșQW a răspuns:

Timpul le rezolvă pe toate, dar nu trebuie sa te intereseze de ce zic altii. Eu de revelion am fost la un party si eram atât de spart incat m-am suit în mașină am mers câțiva metri si dupa m-am suit pe ea si făceam ca ultimul drac de pe pământ, asta s eu, mai nebun dar imi place nebunia asta Intr un fel. Si pe cei care te barfesc să-i calci pe fată, da-i in sânge de ratați. Sper ca te-am ajutat