Nu esti singura care spune lucruri aiurea cateodata. Depinde de caracterul fiecaruia. Si mie mi se intampla, dar nu m-au dat prietenii la o parte din cauza asta. Nu pot sa iti spun renunta la ele pentru ca ma pun in situatia ta si nu cred ca ai putea face asta pentru ca tii la ele. Totusi mi se par cam fitoase din ce spui tu. Vorbeste cu una din ele, cu care te intelegi cel mai bine si vezi ce s-a intamplat. Mai mult ca sigur una din cele 3 are ceva cu tine si le-a intors si pe celelalte impotriva ta. Prin comunicare o sa se rezolve tot. Bafta multa!
Si daca scoti replici banale ce?
Fii serioasa, astea nu`s prietene. Daca ti-ar fi, te`ar accepta asa cum esti. ![]()
Si nu te ingrijora ca n`ai cu cine sa stai, incearca sa vorbesti si cu celelalte colege, chiar daca nu sunt genul tau, ai sa vezi ca unele fete "tocilare" sunt chiar de treaba. ![]()
In pauze daca n`ai ce face, ia`ti o revista, o carte.
Sau citeste la alte materii, punct in plus pentru tine. ![]()
Lasa`le pe ele, nu te merita.
Acetste fete nu sunt genul de persoane pe care sa le poti numi prietene si in care sa ai incredere. Din cate povestesti tu. sunt 2 prietene "bune" si una pe care o tin de "brelog"
. cam asa erai si tu probabil pentru ele. probabil nu mai ai cu ce sa le fii cu folos si te-au exclus din acel grup. Nu pot sa cred ca in clasa ta sunt doar 4-5 fete. Incearca sa te imprietenesti cu celelalte colege, sau chiar si cu fete de la alte clase, vecine, verisoare. Cel mai bine ar fi sa fii cat mai indiferenta fata de acele fete si sa le arati ca nu iti pasa ca te-au exclus. :*
Sa va impacati? Asemenea persoane nu le poti numi prietene, eu zic sa le lasi si sa nu le mai bagi in seama vreodata, daca ti-au facut asta o data sa nu crezi ca isi vor revizui comportamentul. Nu e timpul pierdut sa iti faci alte prietene, nu au disparut inca fetele cu bun simt, sau cel putin asa cred.
Nu sunt prietene adevarate.
Te rog, renunta la ele
te folosesc roata de rezerva(scuze. de expresie)
Renunta la ele, iti va fi mai bine. incearca sa te imprietenesti cu altele din clasa:* si eu am patit asa
Succes, pupici!
Hmm.nu prea ati inteles...
Eu inainte eram cele mai bune prietene, veneam una la alta ne intelegeam super ok.
Dar din ultimul timp. s-a schimbat ceva.nu inteleg.
Sunt 3 fete. Una, cea care m-a adus in gasca lor, a doua cea care cateodata nu ma inteleg bine cu ea, a treia.ma inteleg bine cu ea.
Mai e una.care vine din cand in cand.acum stau mult cu ea(cred ca au uitat ca acum 2 zile isi bateau joc de ea si etk). toate din clasa mea.mai sunt fete in clasa dar nu-s genul meu.
![]()
nu vreau sa renunt la ele![]()
cred ca stiu cu ce am gresit.de ex:pun o intrebare, primesc raspunsul, nu sunt atenta, si peste 2 min pun aceeasi intrebare
mi se intampla des.
sau mai spun ca scot niste replici.banale
mie nu mi se pare.in fine
Da peste tot exista astfel de figurante
In locul tau as incerca sa le fac sa le para rau ca nu ma mai vor
Sa se roage putin de mine
... oricum nu merita din cate ai spus sa te obosesti pentru ele
sunt o gramada de persoane foarte interesante.Asa cum spune si Crystinutsa nu le arata ca te doare
este cea mai mare greseala.Fi indiferenta la astfel de persoane si vei vedea ca nu vei mai avea de suferit
GoOdLuCk
Pai...incearca sa iti faci prieteni noi.nu stiu dar eu asa as face incerca sa iei pe cineva apropiat loc ca sa le faci in ciuda
MariusDSarghe întreabă: