| Hehdhdjeheh a întrebat:

Buna, am 13 ani si am nevoie de niște bani. Am nevoie pentru a-mi cumpara niște adidași si o jucărie pentru sora mea mai mica. Chestia e că nu prea stiu cum sa fac bani. Adică sunt într-o scoala plina de nebuni si de drogați. Alte idei mai aveti? Sau cum as putea face?
App părinții imi dau destul de multi bani pe zi. Adică de multe ori imi raman. Dar ii dau pe porcarii. Efectiv nu pot sa tin de ei.
Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Estherms1 a răspuns:

Hei! Încearcă să strângi banii pe care îi primești zilnic de la părinti. Să îi schimbi, în așa fel încât să nu ai maruntis ca sa fii tentat să-i cheltui.Si sa te motivezi zilnic."Băi, am nevoie de adidasii ăia, imi va sta bine cu ei! Soramea' se va bucura mult pentru jucărie. Imi va fi recunoscatoare si ma va respecta!"
Totul depinde de cat de mult iti doresti lucrurile respective.E vorba despre gestionarea priorităților.
Si eu sunt o persoana cheltuitoare, tentata mai mereu sa arunc banii pe prostii, dar îmi impun să n-o fac, amintindu-mi mereu de scopul final laughing
Succes!

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"părinții imi dau destul de multi bani ...de multe ori imi raman. Dar ii dau pe porcarii."

mai lucrează la ultima parte

| ChristinaAguillera a răspuns:

Te sfătuiesc să-ți cumperi un fel de "pusculita de porc" pe care poti sa o desfaci doar spargand-o sau desfacand-o cu un clește, ustensila. Eu am aceeași problemă, mi-am cumpărat una de cateva zile si mi-am pus toti banii acolo, cred ca s-au strâns deja 50 de lei. Baftă, sper ca te-am ajutat!

| Hehdhdjeheh explică (pentru sierra1):

Deci chiar nu pot să îi țin. Am incercat sa ii si ascund. Cand e de iesit in oras nu le mai cer alor mei bani. Si uite asa se mai duc bani. Sau pe nu stiu ce haina o mai vad eu. Zi-i tu cum sa tin de bani. Pentru ca eu nu pot.

| sierra1 a răspuns (pentru Hehdhdjeheh):

De ce să-ți zic eu? ești roboțel, nu poți acționa singur?

| Andreeush a răspuns:

Fă un efort și economisește din banii pe care ții dă părinții tăi altfel nu ai cum să faci rost de bani.

| Anonima32145 a răspuns:

Incearca sa strangi toti banii care iti raman. Sa nu iti intre in cap sa te apuci de vandut droguri.