anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună! Am 14 ani și am o relație cu un băiat (el are 17 ani) de aproape un an și jumătate. Avem o relație la distanță, ne vedem cam odată pe lună,dar de ceva timp nu-l mai iubesc ca la început sau ca înainte. Vreau sa menționez că nu am făcut dragoste, nu mi-a cerut niciodată asta, se poarta foarte frumos cu mine, are grijă de mine, e atent și mă iubește enorm dar eu nu mai am aceleași sentimente pentru el. Nu vreau să-l pierd sau sa ne despărțim.
I-am spus ceea ce simt, iar el mi-a spus că va încerca să fim ca înainte, dar din contra mai mult ne îndepărtăm.
Spune-ți mi vă rog ce sa fac, mă doare foarte mult să știu că el mă iubește și că ar face orice pentru mine, iar el mai mult îl rănesc.
Cum am putea fi ca înainte, ce ar trebui să fac?
Vă rog nu mă luați în râs, sau sa mă criticați pentru că am doar 14 ani.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| batranulintelept77 a răspuns:

Trebuie sa ințelegi ca nu poate fi "ca înainte" la infinit. Infinitul nu există pe pământ. Crezi că într-un mariaj de 30 de ani nu au existat urcușuri și coborâșuri? Ba sigura ca da! Daca ar fi să ne despărțim când "nu mai e ca inainte" s-ar adeveri vorba că iubirea nu ține mai mult de 3 ani. Trebuie să persiști și toate vor trece. Iubirea va renaște din cenușă, ca pasărea Phoenix, sub noi forme. Iubirea se schimbă și evolueaza. E normal să fie așa. Promite-i că nu il vei lăsa si ca vei persista, iar timpul le va rezolva pe toate.

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Spune-i ce simți, mai bine fii sinceră decât să îl minți.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Ochii care nu se vad se uita sigur ai facut update si ai vazut altul mai ok, e bine sa va vedeti mai des

| I1z2a3b4e5l6a a răspuns (pentru LasleaIoan1972):

Nu am văzut pe nimeni, eu pe el îl iubesc, dar nu la fel ca înainte