| AndreeaCC a întrebat:

am 15 ani jumate si prietenul meu e cu aproape 5 ani ani mai mare, as vrea sa ii spun mamei dar nu stiu cum...As vrea sa ii explic ca vreau un baiat de la care sa am ce invata si pe care ma pot baza, iar baietii de varsta mea mi se par inca imaturi...

16 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Păi îi spui exact aşa cum ne-ai zis şi nouă. Dacă îl cunoşti pe băiat de mult timp şi e într-adevăr destul de matur precum îl vezi tu înseamnă că va fi dispus sa îi cunoască pe ai tăi şi va înţelege dacă mama ta va avea nevoie de un timp pentru a accepta relaţia dintre voi.

| Violleta2022 a răspuns:

Problema nu este baiatul sau varsta lui, problema esti tu, la 15 ani esti foarte micuta si nu ai nevoie de baieti!
La varsta asta baietii nu au ce te invata!
El avand 20 de ani, poate face puscarie daca parintii tai depun plangere la Politie, pentru ca poate intra la "seducerea si coruperea unui minor mic", iar aia esti tu.
Eu spun sa te focusezi pe carte, daca nu vrei ca barbatul ala sa ajunga pe mana Politiei, trebuie sa intelegi ca tu esti inca foarte micuta pentru asemenea relatii.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Violleta2022):

Alte fete isi incep viata sexuala de la 13-14 ani, trist.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Cele care-si incep viata la 13-14 ani nu sunt fete de "calitate", lipsa educatiei, parintii carora nu le pasa de copii lor, sa sunt nesupravegheate, asa ajung sa faca sex de la varsta asta.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Violleta2022):

Corect.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Violleta2022):

De cand exista minor mic?
Daca exista minor mic exista si minor mare?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Xdreaper21):

Sub 16 ani este considerat minor mic.
Minorul mai mare este de la 16 la 18 ani.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Violleta2022):

Mersi pentru informare

| AndreeaCC explică (pentru Doarunaltutilizator):

Nu cred ca am spus ca am facut asta si nici nu am de gand sa o facwinking

| danay72 a răspuns:

Mama ta îți vrea binele și dacă vorbești cu ea, îți va spune ce este cel mai bine pentru tine. Acum nu îți dai seama, dar mai târziu vei înțelege cum gândește un părinte. Vorbește sincer și deschis cu ea si sigur te va ajuta sa vezi situația și din alta perspectiva. Dar vorbeste-i frumos și cu respect.Nu uita ca un răspuns blând îndepărtează furia. De aceea vorbește când e bine dispusa.

| WaterDrop a răspuns:

Heee, orice i`ai spune nu va iesi placut.Chiar orice.Nu ai cum sa o convingi de ceea ce spui tu.Pe bune, nu o face! Daca tot vrei sa continui cu relatia ta, care desi nu o sa judec, este total gresita, la fel ca si gandirea de altfel, dar nu judec dupa cum ziceam, mai bine nu`i spui nimic si te rogi sa nu afle.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Intr-adevar e o diferenta destul de mare, pai le spui si gata dar trebuie sa argumentezi sa le dai motive pentru care relatia voastra ar functiona.
Le spui ca el este un baiat bun si istet, ca de la el ai ce invata si ca el nu este un parlit si un afemeiat alcoolist.
Oricum la un moment dat tot o sa se afle, le spui si gata dar sa gasesti si tu un moment potrivit, totusi nu o sa le spui ca e cu 5 ani mai mare, zi si tu ca e doar cu vreo 2, 3 ani dar nu mai mult dar faci ce vrei mai bine.

| Zabbyel a răspuns:

Adevarat iti spun copila, ca tipu care sta cu tine, n-are deloc minte, si n`ai ce invata de la el rolling on the floor))))). un adevarat adult, n`ar umbla cu fetite/copile minorewinking scapa de el, e prea prea
h
a
n
d
i
c
a
p
a
t
happy

| Xdreaper21 a răspuns:

Zimi si mie cati ani ai te rog sa iti pot da un raspuns cat mai clar

| AndreeaCC explică (pentru Xdreaper21):

Intr-o luna fac 16 ani

| Xdreaper21 a răspuns (pentru AndreeaCC):

Vezi fiind baiat cam stiu cum sta treaba cu chestii din astea foarte rar am fost indragostit de cineva mai mare
Din pacate pentru tine nu va fi nimic bun daca vei spune ca are 21 de ani sau 20
Inteleg ce vrei sa spui cu nu sunt maturi cei de varsta ta dar problema e ca mama ta iti vrea binele si stie ca cei peste 17 ani vor ceva mai mult decat o relatie ne intima daca intelegi ce vreau sa zic
Poate baiatu acesta e special dar nu prea as crede
Pe scurt vorbeste cu el si faceti in cat ca mama ta sa creada ca nu are 21 de ani cat mai posibil de abia a absolvit liceul
Nu prea iti dai seama intre 19 si 21 dupa cum arata ai putea sa zici ca are 19 ani iar tu avand 16 nu e foarte mare chestia dar poate totusi ar avea cateceva de obiectat
Eu avand o sora am facut o farsa ei(face 17 ani anul asta) acum un an si a iesit urat i-am zis lu maicamea ca are iubit cu 5 ani mai mare si a facut destul de urat mama si era sa o pedepseasca daca nu spuneam ca e o farsa iar mama mea nu e genul de persoana care se supara usor
Deci nu prea ai ce sa faci doar sa o minti si cand vezi ca au trecut cativa ani si nu ati avut relatii intime atunci sa ii spui adevarul si sa ii ceri scuze dar ti-a fost frica de ce va spune