| Marioraul36 a întrebat:

Buna, am 15 ani si de cateva zile sunt foarte curios, cum ar fi "aud un cuvant mai elegant la televizor, sa vad un cuvant mai nefolosit pe telefon" mor de curiozitate sa caut pe google sau dex ce inseamna.
Dar curiozitatea asta este buna pana intr-un punct in care prietenul meu a primit o notificare la telefon si eu muream de curiozitate daca nu vedeam ce notificare a primit.
Mama a zis ca la 15 ani acum este normal si este perioada mica de timp in care creierul se maturizeaza si este mult mai activ ca de obicei si cauta lucruri de gandit si facut si foarte curios.
Multumesc, vreau parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| Anonimus19191 a răspuns:

Curiozitatea este ceva absolut normal, la unii este un fenomen mai definit să zic așa. și eu sunt destul de curios, si bagacios uneorilaughing vreau să știu despre absolut orice. nu-ți fă griji, e ok. cu timpul probabil vei fi mai puțin preocupat.

| Marioraul36 explică (pentru Anonimus19191):

Sunt sigur si este cu sigur ca cu timpul o sa fiu mai putin preocupat, chiar deloc

4 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

E foarte bine, se numeste sete de cunoastere, si eu fac la fel cand aud un cuvant necunoscut in romana sau engleza, ma duc la prietenul dex ca nu vreau sa mor prost, incerc sa aflu cat mai multe.