|

Buna! Am avut un prieten timp de 2 ani insa suntem despartit de 4 luni timp in care eu am avut o alta relatie. Cel cu care am stat 2 ani a incercat sa faca tot posibilul pentru a ma desparti de noul meu prieten si intr-un final a reusit spunand tot ceea ce s-a intamplat intre noi.Insa continua sa ma ameninte ca imi va strica imaginea atat in scoala cat si in societate! Am vorbit cu el si mi-a spus ca scopul lui este sa ma faca sa sufar deoarece nu am vrut sa ma impac si el si considera ca timp de 2 ani eu l-am mintit continu! As putea face ceva?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce nu le spui parintilor tai, eu cred ca daca parintii tai ar trebui sa ia atitudine fata de el, si in ultima faza fa o reclamatie la politie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Cel de care m-am despartit recent din cauza fostului nici macar nu mai vrea sa dea fata cu mine nici sa vorbeasca nimic! Si mai jena mi ca suntem in aceeasi scoala!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai...si eu am avut o astfel.de problema si o`am spus actualului meu prieten sa se i`a de fostul nu stiu ce i`a facut dar acum nu mai spune nimic de mine(fostul) si (actualul) credea. si l`am intrebat: ''Ma iubesti?'' el: ''da'' eu: ''Atunci daca ma iubesti.crede`ma'' si nu am mai auzit nimic urat despre mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează