| oo4099 a întrebat:

Am citit destul de multe despre dieta Dukan si sunt curioasa daca dupa perioada de stabilizare completa pot manca ciocolata, tort cu frisca (dulciuri in general) moderat?

6 răspunsuri:
| Ycu a răspuns:

Daca respecti in intregime reteta eu iti garantez ca dai cele 10 kg jos care sunt garantate de dukan. Dupa etapa de consolidare pentru a nu repune ce ai dat jos la loc, poti sa mananci ce vrei desigur cu moderatie cum ai zis tu, dar daca faci excese fi sigura ca te vei ingrasa iar, azi 100 de grame maine 100 si uite asa ajungi iar la greutatea initiala. Succes, sa ai vointa.

| Dănuuuuu a răspuns:

Sunt una din persoanele obsedate de dietă și îți spun că pentru dieta asta ai nevoie de MULTĂ voință! Dacă ai 5-6 kg apucă-te de sport, dieta asta este una din cele mai grele. Ca să îți răspund la întrebare : Dacă o să mănânci în fiecare zi oricum te vrei ingrășa la loc. Trebuie să respecți în tocmai toată viața regimul.( faza cu tărâțele, ziua pe săptămână cu proteine.) De fapt, este un stil de viață, nu un regim.
Dacă ești hotât/ă să te apuci. ..Baftă!

| oo4099 explică (pentru Dănuuuuu):

Am inteles ideea cu stilul de viata, dar poate ies si eu cu ai mei colegi la o pizza sau mai stiu eu la Mclaughing.Ma intreba, daca pot sa mananc putina ciocolata sau o prajiturica cand imi este pofta. Doar nu o sa mananc toata viata Morcobețe nu?laughing

| oo4099 explică (pentru oo4099):

*intrebam

| Dănuuuuu a răspuns (pentru oo4099):

Nu am spus asta. Eu mă refeream la faptul că dacă vei mânca în fiecare zi o ciocolată plus biscuiți plus alte căcaturi d-astea, te vei îngrășa la loc. Așa cum ai spus tu, nu are nimic. până la urmă e ultima fază, nu vei sta toată viața numai cu fructe, legume și iaurt 0% grăsime.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dănuuuuu):

Eu am slabit 18 kg fara nicio dieta, doar mancand sanatos si facand sport.

P.S. : mancat sanatos NU INSEAMNA multe fructe si legume, nu mai manca seara sau alte ABERATII de genul

Întrebări similare