| Kitty0311 a întrebat:

Am cunoscut o,,fată foarte rece "prin faptul că nu îi pasă de nimeni și de nimic, practic sentimentele la ea nu exista,gen,,regină cu inimă de gheață ", plus este și dură nu lasă pe nimeni să îi fie prietenă, prieten, etc. Credeți că a pățit ceva rău de are comportamentul ăsta? Și dacă da, o persoană ca ea se poate schimba? Dacă se poate schimba cum? Am discutat și cu unele cunoștințe de ale mele care au auzit de ea cât de cât, însă toate au spus că nu o pot ajuta pentru că ea mereu a fost așa și nu se va schimba dacă eu încerc să o ajut. Ce părere aveți despre persoanele reci și dure ca ea? E bine să stau pe lângă o persoană de genu?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Nu are incredere in straini, atata tot. Modul de gandire nu i-l vei schimba niciodata dar cu timpul daca esti perseverenta si stii cum sa te dai pe langa ea, ii poti castiga simpatia. Mi-as dori sa mai intalnesc si eu o astfel de fata din cand in cand pentru ca sunt niste persoane cu (,) care de regula ai ce discuta.

| Kitty0311 explică (pentru siriusblack98):

Multumesc pentru sfat! Sunt sigură că am ce discuta cu o persoană ca ea la fel cum spui și tu.

Răspuns Apreciat de Editori
| M2gd2R a răspuns:

Uite, majoritatea comportamentelor vin din copilărie, eu, din ce povestești tu, cred ca nu a avut parte de prea multa iubire/afectivitate din partea părinților, iar acum ii este greu sa devina vulnerabilă. Ori, este posibil ca in viața, de fel, sa fi dat de oameni mai putin potriviți pentru ea si asa sa o fi schimbat (sa piardă încrederea in oameni). Insa, normal ca nu e asa cu toti, de persoanele care demonstrează prin fapte ca sunt de incredere, incet incet se va apropria, dar are nevoie de timp si de rabdarea ta.
Eu cred ca e bine sa stai pe lângă ea, atat timp cat tu nu simti lucruri negative sau nu devii o persoana toxica pentru ea/tine.
Si la faza cu ajutatul, ea se poate schimba doar daca vrea din proprie inițiativă, insa ce poti face tu, daca vrei sa te aproprii de ea, este sa ai rabdare, cum am mai spus.

| Kitty0311 explică (pentru M2gd2R):

Multumesc pentru sfat!

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Daca reusesti sa ii ajungi la inima... sunt sigur ca o sa se schimbe, cel putin cu tine. Adica poate o sa fie la fel cu restul persoanelor, dar poate cu tine nu.

Incearca sa o faci si aiba incredere in tine, daca chiar vrei sa stabilesti aceasta prietenie. Este si ea om pana la urma.

| Kitty0311 explică (pentru DoarBogdan):

Multumesc pentru sfatul tău!

| Andreeush a răspuns:

Nu ai cum sa schimbi o persoana doar ca vrei tu, trebuie sa fie decizia ei.

| Dana2103 a răspuns:

E bolnava de apatie saraca

| Kitty0311 explică (pentru Dana2103):

Nu este, dacă ar fi ar arată că este fițoasă dar nu arată, este serioasă și nu se laudă cu nimic