| InnaArkane a întrebat:

Am descoperit de curand bratarile din elastice. Stiti cumva de unde as putea achizitona tot ce imi trebuie pentru a face eu unele? Am la dispozitie elasticele si agatatorul acela dar nu stiu de unde sa imi cumpar tabla aceea pe care se lucreaza... Se gaseste doar online sau si in magazne(care magazine)?

Răspuns Câştigător
| ღBelieveInHopeღ a răspuns:

BRATARI DIN ELASTICE
Ai nevoie de:
1. elastice mici de diferite culori (se gasesc in magazine specializate)
2. un fel de andrea de cativa centimentri din plastic care vine la set cu elasticele.
3. un cleste de rufe pe care sa le face (sau poti pe 2 degete, eu le-am facut pe degete si mi-a iesit mai bine decat pe cleste)
4. agatatorul care arata ca semnul infinit si pe care il prinzi de elastice la sfarsitul bratarii.
Am un filmulet care te va ajuta sa le confectionzi:
https://www.youtube.com/watch?v=CEJKRpeuCyY
Revenind la magazinele de unde se cumpara. Depinde in ce zona esti. Daca esti in zona montana o sa le gasesti foarte usor la tarabe. Daca esti in zona de oras sunt sigura ca gasesti macar un magazin care vinde aceste elastice. Daca esti in zona de tara si acolo, sunt de parere, ca se gasesc.
Daca ai si alte intrebari despre aceste bratari poti sa ma concatcezi, bineinteles pe TPU prin mesaj.
Succes! :*

| InnaArkane explică (pentru ღBelieveInHopeღ):

Multumesc mult! Cu ajutorul tutorialului tau am invatat in doar cinci minute cum sa le confectionez! Acum numai asta fac...

| ღBelieveInHopeღ a răspuns (pentru InnaArkane):

Cu placere! Si eu am invatat sa fac de curand, si mi-am zis ca este foarte frumos ce fac si ca as vrea sa le arat si la ceilalti. Sunt niste bratari foarte frumoase care se fac foarte simplu si usor. Daca esti plictisit, acestea iti ocupa timpul.

2 răspunsuri: