|

Buna. Am o intrebare mai. delicata. Incepe sa imi placa de o fata din scoala la mine. si chiar imi place mult straight face nu e din clasa cu mine. Dar nu stiu ce sa fac. Ceva sfaturi? Ar trebui sa o abordez?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu unu i-as spune direct,ce-mi spune dupa daca spune da! e bine daca nu,apai domnita nu-i bine deloc dar accept si respect decizia, te scutesti de intrebari care n-or sa iti faca bine, si scurtezi timpul in care vei umbla dupa ea degeaba poate.Nu e ea,e alta,ti se pare rai acum cu ea maine poate nu! Fii direct asa le place si lor,chiar daca o fac pe desteptele si te fac sa alergi dupa ele,trebuie sa iti dea un raspuns, daca iti zice ca trebuie sa se gandeasca inseamna ca e genul care nu stie ce vrea de la viata, copila si mergi pe riscul tau mai departe.Salut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De exemplu poti sa vorbesti pe mess putin cu ea... sa va cunoasteti putin, poate va imprieteniti, cine stie? apoi sa stai cu ea prin pauze dar fara sa fii foarte insistent ( mie cel putin nu-mi place un tip insistent dar e parere persoanala ) si poate so chemi '' pe fara'' la un suc ceva intr-un weekend

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează