| Boris71 a întrebat:

Bună! Am o mare problema. Ajutati-ma va rog! Vreau sa ma despart de iubitul meu dar nu stiu cum sa fac deoarece el nu vrea sa ma lase si-mi spune ca se omoara daca il las sau ca ma face de ras. Este foarte gelos, ma santajeaza cu tot felul de chestii si imi spune intr-una sa facem sex si cand ii spun ca nu vreau incepe a striga la mine. Eu il iubesc din tot sufletul dar chiar nu mai vreau sa ma faca sa plang si sa sufar din cauza lui.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Alesia1234 a răspuns:

Buna! Acest "daca te desparti de mine, ma omor" e doar un santaj emotional, te manipuleaza ca sa stai langa el, asa cum ai spus si tu.El nu te iubeste, doar se foloseste de tine.Incearca sa vorbesti cu el mai aprofundat si pleaca pur si simplu din casa aia.Cu totii meritam sa fim iubiti si sa fim fericiti, asa ca ar trebui sa nu mai accepti astfel de lucruri din partea lui.Si chiar nu cred ca se va sinucide daca te desparti de el. Daca nu vei rupe orice legatura cu el acum, mai tarziu poate va fi PREA tarziu si vei regreta ca nu ai facut ce trebuia la timpul potrivit.Trebuie cu orice pret sa scapi de relatia asta toxica...deci singurul lucru pe care il poti face in cazul in care nu intelege cu vorba buna si continua sa te santajeze e sa pleci de acolo si sa nu te mai intorci, cu toate ca la inceput poate iti va fi greu.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Desparte-te și gata, de omorât sigur nu se omoară și dacă chiar o face înseamnă că are probleme psihice și tendințe spre asta și oricum ar fi găsit alt motiv sau altă persoană din cauza căreia s-o facă. iar cu făcutu de râs, depinde și ce zice, poți mereu să negi sau să zici la rândul tău ceva care să infirme ce a zis el și atunci tot tu îl faci de rahat pentru că minte

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu il iubesc din tot sufletul.
Să iubești din tot sufletul uneori e o greșeală.
Un om care nu ține cont de tine ca să își statisfacă poftele și care te amenință cu sinuciderea, nu te iubește, ci te folosește.
Dacă suferi din cauza lui, cât mai accepți să suferi?

| Boris71 explică (pentru sadrian46):

Incerc sa-l fac sa ma lase in pace. dar nu vrea sub nicio forma si stau dupa el deoarece nu vreau sa spuna la nimeni ce am vorbit cu el.

| OldSoul1997onur a răspuns:

Dacă te iubește cu Adevărată din toată inima lui și tot sufletul lui cu Adevărată te lasă sa fi fericiată cum îți dorești tu cu Adevărată să-ți trăiești viața așa cum îți dorești tu cu cine vrei tu cu Adevărată sa iubești tu pe cine vrei tu cu Adevărată este viața ta decizia ta cum îți trăiești viața lângă cine vrei să-ți trăiești viața și pe cine iubești cu Adevărată