anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o mica...mare problema. am 15 ani si nu am iubit. ce sa fac? cand vad cupluri care se iubesc, eu ma intreb: eu de ce nu am? nu sunt asa urata incat sa nu ma placa nimeni...
cum sa fac sa atrag baietii mai mult, dar sa nu par o curva... offf ajutati-ma pls.mersi:*

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Pai aici e de fapt problema.Vezi tu, nu tot ce zboara se mananca! De unde stii ca acele cupluri se iubesc si sunt fericite? Contrastul dintre aparenta si esenta e atat de inselator.Sa stii ca orcine poate juca teatru dar e mai greu sa te prefaci cineva care nu esti decat sa fi pur si simplu tu.La varsta asta baietii cauta altceva, in nicun caz relatii stabile. O sa intalnesti tu baiatul potrivit, de asta poti sa fi sigurahee hee

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti urata, esti doar normala. Natura a hotarat ca la 15 ani fetele sunt inca prea mici pentru a forma cupluri, ca e bine sa se bucure de sfarsitul copilariei si primii ani de adolescenta. Bucura-te ca inca nu ai grijile si responsabilitatile implicate de un cuplu. Le vei avea toata viata si nu te vei mai putea intoarce la varsta lipsita de griji. Bucura-te ca esti normala, nu incerca sa arzi etapele fiindca vei suferi.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Să îţi faci astfel de griji la 40 de ani, nu la frumoasa vârstă de 15 ani. Vor veni şi ei şi fii naturală! (da, tot acest sfat dau pentru că falsitatea nu duce decât la relaţii de scurtă durată după care vei suferi mai mult)

mira
| mira a răspuns:

Nu-ti fura copilaria, nu forta timpul.Va veni o zi si vei fi mai prospata decat altele.

| Alexandra_1264 a răspuns:

Si ti se pare un lucru rau?
Ai tot timpul din lume sa ai un iubit.
profita de faptul ca esti inca copil.mai tarziu iti vei da seama de ce toti spunem asta.
:*

| @@ a răspuns:

Nu crezi ca e mai bine sa astepti mai mult timp si sa apara un baiat bun pentru tine decat sa ai tot timpul prieteni si sa te certi sau sa fie nu asa cum te astepti tu sa fie.
stiu semtimentul pe care il ai te inteleg perfect.asteapta sa apara cel potrivit si ca sa atragi baietii nu exista un anumit secret trebuie doar sa fii un pic mai sociabila si mai vazuta ca sa zic asa...mai iesi si tu prin pauze pe hol etc etc.

| alexutzu00791 a răspuns:

Eu vreau sa fug de toti sa fiu cat mai imatur si ea vrea gagici. La 15 ani cupluri? Ce face ti va jucati cu papuselele?

| Simple Girl:X a răspuns:

Fatalaughing ce conincidentahappy si eu la felbig grin! Tot 15 ani am si nu am prieten! Lasa ca ce e al nostu e pus deoparte:*stai linistita! o sa vina la momentul potrivitwinking. Baga id-ul meu clauddya21 ca nu prea am prieteni in lista

papa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sfatul meu pentru tine este sa nu incerci sa iesi in evidenta, fi naturala, aaa...si nu uita stii tu, zicala aceea, "ce-i al tau e pus de o parte", cand nici nu te astepti ti se va ivi in cale, good luck.

| aaar a răspuns:

Ooooooooo de ce vrei sa te chinui singura cu dragostea asta, mai asteapta ca o fata nu va fi singura niciodata va exista un baiat care te va atrage. Sfat: vrei un iubit? uitate mai insistent in ochii lui si cu siguranta iti va cadea in plasa si zambeste (serios merge la oricine indiferent de sex ochii sunt atractia iubiri)

| necunoscutu a răspuns:

Sunt baiat si am si eu problema asta cu timiditatea, nici eu nu sunt nici urat nici nimic, sunt doar... prea timid big grin poate ai vrea sa ne cunoastem happy lasa-mi un id