|

Buna. Am o mica problema. M-am mutat in cartier acum 3 ani si pana acum nu am nicio prietena cu care sa ies pe afara, pentru ca nu stiu unde sa caut si cum sa ma bag in seama.Cunosc doar o fata care e mai mare decat mine, si am auzit ca ma barfeste.Am mai cunoscut cateva fete doar ca stau la o distanta destul de mare, si... pur si simplu nu avem nimic in comun...Parca nu am asa un sentiment de prietenie fata de ele, in plus sunt putin mai mari.Eu nu merg la scoala din cartier, unde sunt toti copii care stau prin zona.Intamplator am gasit facebookul unor fete din zona si sunt de aceeasi varsta, cam stilul meu, fete simple si par foarte de treaba. Le-am lasat cateva comentarii, dar foarte seci de unde nu reiesea ca sunt vecina cu ele. Ceva in gen "Faina poza!". Nu stiu cum sa ma bag in seama fara sa par vreo disperata, obsedata, etc. Ajutati-ma please!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Like-uri.D-astea.
Propune si tu o ieseala.
Btw cum te cheama pe Facebook? laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel ma ibien este sa fi sincerawinkingSi in viata daca nu ai putin tupeu.nu prea te legi cu nimic...doar cu o asteptare care este in zadar.winkingDaca vrei sa vb cu mine add betty.dolshe sau nothing_4_idiots

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poi, ar trebui sa vorbesti cu ele si sa le propui sa iesiti afarawinking. Gaseste chestii in comun cu ele si astfel iti poti face prieteni noi happy.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează