| faranume2408 a întrebat:

Bună! Am o nelămurire dacă mă puteți ajuta.
Deci, cunosc un băiat de 3 luni, când ne-am cunoscut eu aveam iubit, am vorbit câte puțin, el dădea semne că mă place și așa, dar nu am mai vorbit că aveam iubit și na. Când m-am despărțit de fostul meu iubit am inceput întâmplător să vorbesc cu băiatul acela din nou, am tot vorbit o săptămână întreagă la telefon in fiecare seara până dimineața, iar intr-o zi a vrut să ne vedem, mi-am dat seama că mă place și când am plecat acasă, mi-a dat mesaj cu ce părere am avut despre el, mi-a zis că mă place și după tot spunea că vorbim diseară pe apel din nou, nu mă mai sunat 3-4 zile, nici nu prea îmi scrie, îmi dă mesaje doar cu "hei, ai zis că îți place de mine, dar nu îmi scrii deloc" sau "Tu de ce nu îmi scrii, nu pari interesata, mă iei la mișto" și îmi mai spune când se pune la somn sau când iese pe afara, gen fara sa îl întreb eu. Eu i-am mai scris, dar el e genul acela mai sec și îmi e si urat ca fată sa nu îl deranjez sau să spună că "trag de el"... Mă puteți ajuta cu un sfat?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să îl deranjezi. Să tragi de el.

| Andreeush a răspuns:

Ai incercat sa vorbesti cu el.

| faranume2408 explică (pentru Andreeush):

Da, ii scriu mai mereu, dar îmi răspunde sec. Are momente când îmi scrie el foarte mult, dar dacă îi scriu eu pare că nici nu îi pasa (si totuși se plânge că nu îi scriu) nu prea îl înțeleg.

| Twoearth a răspuns:

E genul de băiat mai bleg, mai timid.

| faranume2408 explică (pentru Twoearth):

Știu, dar mă respinge și nu îmi place. ieri mi-a zis daca pot sa ies azi și i-am zis că da mi-a zis că să vadă dacă poate sa vina sa ne vedem și îmi spune. i-am scris peste 2 ore și îmi răspundea cu "?" Ceva gen "ce mai vrei și tu?" Și apoi să vad pe insta că vorbea cu una in timpul ăla. ce sa mai înțeleg din toate astea?

| Mariacld a răspuns:

Dacă vorbește sec asta nu înseamnă că nu vrea sa vorbească cu tine. Și eu sunt genul ala de fata care vorbește foarte sec, și din motivul asta a avut loc și o despartirehappy niciodată nu am un subiect de discuție și deseori dau răspunsuri foarte scurte sau seci, nu cu intenție, doar ca asa vorbesc eu cu majoritatea persoanelor, în schimb am prietene cu care vorbesc mult de nu-mi mai tace gura sau nu mi se mai opresc degetele din tastat laughing

| faranume2408 explică (pentru Mariacld):

Înțeleg, dar na nu prea îmi place chestia asta. oricum azi a pus pe insta că a vorbit cu una, probabil asta face de 2-3 zile de când îmi tot zice că de pune sa doarmă la 9-10, el care stătea cu mine până dimineața la 9 și dormea după vreo două ore și gata.

| faranume2408 explică:

Credeți că l am făcut să își piardă interesul fiind mai timida sau face așa că sa vadă dacă îmi place pe bune de el?