| Catiii a întrebat:Am o pereche de căşti cu microfon pe care le conectam la pc prin cele 2 mufe din faţa calculatorului - microfonul la cea roz, iar căştile la cea verde. Până acum au mers, dar acum căştile nu mai merg dacă sunt conectate prin faţă, doar prin spate ( se aude un sunet vag ). Însă microfonul merge doar în faţă, iar în spate nu.

Căştile au încetat să mai functioneze corect când m-am agăţat de ele şi au ieşit afară. Eu le-am pus înapoi şi atunci nu au mai mers.

Aveţi vreo idee de ce au incetat să funcţioneze corect? Cum aş putea rezolva problema? Am foarte mare nevoie de căşti şi microfon simultan şi este imposibil ca conectez microfonul în faţa şi căştile in spate.

Aş aprecia mult ajutorul vostru. Mulţumesc anticipat!

1 răspuns:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pot fi o sumedenie de motive pentru care nu mai functioneaza.In primul rand daca le-ai agatat si de atunci nu mai merg, inseamna ca s-a rupt firul.Ar trebui sa probezi castile la alt calculator sa vezi daca functioneaza. Poate fi si de la mufa calculatorului.Mie mi s-a intamplat sa nu mai mearga si am deschis si curatat de praf calculatorul in interior, am scos placuta de sunet si tot ce se putea scoate si le-am suflat bine cu un aspirator. Poate fi si asta o solutie.Dar pana nu probezi castile la alt calculator, nu deschide calculatorul.