| BuBu_2195 a întrebat:

am o problema foarte foarte mare sad De 2 saptamani aproximativ iubitul meu s-a despratit de mine din simplu motiv ca nu a mai vrut sa stea cu mine.Am incercat sa ii vorbesc sa aflu ce s-a intamplat dar degeaba.nu vrea sa se impace si punct.Parintii lui ma adorau si au facut si ei tot posibilul sa ne impacam. Eu am intrat intr-o stare foarte proasta nestiind incotro so iau si am facut cea mai mare prostie posibila care am so regret toata viatasad! I-am spus lui si parintilor lui ca am ramas insarcinata.la inceput m-au crezut dar pe parcurs mama lui si-a dat seama ca a fost o minciuna. iar acum numai vor sa auda de mine.ma urasc iar el cu atat mai putin numai vrea sa se impace cu mine! Ce pot sa fac sa repar totul.sa schimb situatia? Credeti ca timpul ar fi o solutie? sa il las o vreme si sa ma port indiferenta? Va rog ajutati-ma.cu 1 sfat orice posibil :-

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Mai lasa-l un timp, aproximativ o luna iar apoi fa-i in asa fel incat sa va intalnitit face2face si explica-i ca ai zis accea minciuna fara rautate ai zis-o din dragoste pentru el, ai facut-o ca erai disperata cand ai auzit ca vrea sa despartiti spune-i cam asa:
"stiu ca ma urasti acum, dar lasa-ma macar sa-ti explic gestul si minciuna mea, imi pare foarte rau ca te-am mintit pe tine si pe familia ta, niste oameni minunati, dar am ramas atat de socata ca vrei sa ne despartim incat nu mi-am mai dat seama ce fac, am reactionat fara sa gandesc, am incercat sa fac tot posibilul ca sa nu se termine aceasta relatie. Am facut-o fiindca te iubesc, si te voi iubi in continuare chiar daca ma vei uri"
Poate functioneaza sa-l impresionezi catusi de putinhappy. Mult succes!:*

8 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Ma uneori iubirea dispare odata cu timpul. daca dispare.inseamna ca nu a prea fost.Adica a fost, dar, desi se spune ca iubirea e eterna. el pur si simplu nu a mai putut. poate a vrut o pauza. poate iubea pe altcineva. Poate nu mai putea, poate s-a plictisit.cine stie.Nu totul dureaza la nesfarsit. Odata si odata tot se termina.Incearca sa-l uiti ca oricum timpul va vindeca totul.Fii indiferenta si nu l mai cauta ca apoi zice ca esti disperata. Daca te iubeste se va intoarcewinking

| Loka a răspuns:

Pai de ex spune`i cati pare rau si ca poate... daca va impacati nu se va mai intampla.Sau cine stie poate ii place de alta si de aceea te-a lasat.sau poti sa mergi la parintii lui acasa si sa le spui ca-ti pare rau pentru ce ai facut

| JaJe a răspuns:

In primul rand... ce te-a determinat sa faci una ca asta? sa spui ca esti insarcinata, cand de fapt nu erai?
In al 2lea rand... daca tu si cu prietenul tau ati avut relatii sexuale neprotejate, si el chiar a crezut ca tu ai ramas insarcinata, asta poate sa fie un TEST pentru el, tocmai ti-a demonstrat ca daca ai ramane intr-adevar insarcinata, te-ar parasi in secunda 2. Nu si-ar asuma responsabilitatea pentru ceea ce ar fi facut, nu crezi? Asta ar fi cea mai probabila cauza, sau ar mai putea fi ca cand au aflat parinti lui ca tu ai fi ramas insarcinata, probabil au avut o cearta serioasa cu prietenul tau, si tocmai de aceea nu mai vrea sa stea cu tine, daca ar fi asa, ar insemna ca nu te iubeste, si probabil nu te-a iubit deloc, daca ar renunta usor la tine. Si o alta cauza ar fi ca... s-a indragostit de o alta persoana.

Sfatul meu: Nu te mai vrea? fii indiferenta, cauta pe cineva care te merita, si cand se va trezi la realitate, va regreta ca te-a parasit.

JaJe.

| Deea4u_2595 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu parintii acestui baiat sa ii spui ca a fast o gluma.:d.si ca tu tii foarte mult la el.si ca vrei sa va impacati ca va potriviti si ca il iubesti foarte mult. apoi incearca sa ii spui aceste lucruri si lui.

sper ca te-am ajutat

:*:*

Succes!

| bibyyy143 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fi indiferenta si sa-l faci gelos sal faci sai para rau ca s-a despartit de tine incerca sa faci tot posibilul sa fi cea mai buna sa si dea seama ce a pierdut iar pe parinti lui lasa-i in pace dac o sa te impaci cu el sa le sui ca ai spus minciuna aia pentru ca il iubeai forte mult si ca nu vroiai sa se desparte de tine sper ca te-am ajutat pup! succes!

| bibyyy143 a răspuns:

Bubu? dar ti-a spus de ce nu mai vrea sa fie cu tine? :X

| BuBu_2195 explică:

El mi-a zis sigur ca nu pentru alta numai vrea sa stea cu mine, iar cu parintii lui am vb si le-am spus ca imi pare ff rau si nu am stiu ce sa fac.mama lui pare sa ma fi inteles si mi-a zis sa stau linistita dar numai e ca inainte. si-a facut o parere proasta despre mine iar eu nu am facut-o cu intentie sad am facut-o pentru ca numai stiam ce sa fac.

| BuBu_2195 explică:

Nu mi-a zis un motiv clar. mi-a zis doar ca numai este atras de mine si ca ii pare rau. dar acum nici nu mai vrea sa auda de mine sad