| Anonima76 a întrebat:

Buna! Am o problema in legatura cu niste prieteni si as dori niste sfaturi din partea voastra. Sunt prinsa la mijloc intre 2 baieti laughing. Cu unul am fost impreuna ceva timp si l-am iubit foarte mult sa il numim X, iar celalalt mi-e cel mai bun prieten de 6 ani, sa il numim Y. Y nu-l halește deloc pe cel care m-a facut sa sufar, probabil ca asta ar fi unul dintre motive, dar eu cu el ramas prieteni, sa zic asa. Cu toate ca mereu iesim si vorbim (eu cu X), eu am impresia ca el tot pe mine ma vrea (asta e cu totul alta poveste), dar totusi mi se pare ca Y ar fi gelos pe el, nu a recunoscut asta niciodata si nici n-o va face, cu toate ca el sustine ca nu are nicio treaba. Ma rog, si intr-o zi eram cu Y pe afara si gen ne intelegeam foarte bine, eram foarte fericiti, mai ceva ca niciodata. Dupa, a trebuit sa ma vad cu X si bineinteles ca de atunci Y e suparat pe mine. Tot incerc sa vorbesc cu el, nu reusesc. Spune ca am facut nu stiu ce, ca e total dezamagit de mine, ca sunt o persoana falsa etc, cu toate CA NU AM FACUT NIMIC, DAR ABSOLUT NIMIC. L-am intrebat daca e suparat ca am iesit cu X si a zis ca nu ca n-are treaba. Am incercat sa mai vorbesc cu el, i-am împărtășit sentimentele mele fata de el (ca m-am indragostit de Y, recunosc) dar totusi el nu vrea sa imi spuna ce are. Tot imi zice continuu sa nu il mai caut, sa nu mai vorbesc cu el, ca e scarbit de mine etc. Cu toate ca eu nu i-am facut nimic. Stiti oare de ce reactioneaza asa? Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Nu am cum sa vorbesc cu el, nici fata in fata ca nu vrea sa imi zica nimic, e doar suparat pe o chestie pe care n-am facut-o niciodata si de care habar nu am, nu vrea sa imi zica. Tin sa mentionez ca in relatia noastra de prietenie numai eu am tras de ea, mereu am inchis ochii de fiecare data cand Y imi facea anumite faze laughing. Nu stiu ce sa mai cred, nu stiu de ce reactioneaza asa. Oare stiti cumva ce se petrece? Ce ar trebui sa fac in continuare? Sunt devastată total de situatie.

Răspuns Apreciat de Editori
| Makipie a răspuns:

Bună! E clar că însemni ceva pentru așa zisul Y. E evident că e gelos ca încă mai ții legătura cu fostul tău iubit. Cine n-ar fi? Mai ales că ai zis că ești îndrăgostită de el acum, respectiv de Y. Sunt convinsă că ești o fată frumoasă așa că îi este frica într-un fel să nu te ia altcineva. Vrea să îi fii numai a lui și atât. Este și o fire orgolioasă de altfel, din ce ne spui tu, iar asta nu prea e de bine totuși. Oricum, cert este că însemni destul de mult pentru el și ca sfat pe care ți-l pot da, hotărăște-te pe care dintre cei doi băieți îi vrei. Fiindcă altfel le vei frânge inima daca continui să te vezi cu amândoi sau cel putin ai să-i frângi cu siguranță inima băiatului intitulat Y.
Îți urez baftă și sper să faci alegerile corecte, chiar dacă poate fi cam greu :*

1 răspuns:
| Annastassia a răspuns:

Devastata, de ce?
Doar singura ai ales situatia in care esti, jucandu-te cu doi baieti in acelasi timp!
Situatia se simplifica, daca esti sincera si serioasa si termini cu unul din ei, ca sa iti indrepti atentia doar catre cel care iti place cu adevarat, fiindca joaca asta cu 2 baieti nu duce la nimic bun si intr-o zi vei primii un sut in dos, de la amandoi.