|

Buna! am o problema m-am indragostit de un baiat de la alta scoala.nu ne cunostem.ieri m-a ajutat cel mai bun prieten al meu cum sa vorbesc cu el. acum ne intelegem bine, dar rareori il vad si nu-l cunosc cu adevarat doar ce am vorbit pe mess. e foarte dragut e cu un an mai mare ca mine. ce sa fac? eu de fel sunt foarte rusinoasa cu persoanele pe care le placsad. ce sa fac? nu vreau sa-i spun asa repede ca il plac de abia am facut cunostintza. cum sa il cunosc mai bine? ajutorhappy dau funda xD

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa socializezi mai mult cu el, sa va cunoasteti mai bine. Pe masura ce il vei cunoaste mai bine iti vei da seama daca va potriviti ca si gandire, sau poate iti vei da seama ca e doar o atractie fizica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vorbeste mai mult cu el, socializati, si va veti intelege mai bine. Poate odata, o sa iesiti pe afara sau in oras.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut cu rusinea pierzi multe in viata,,, lasa timiditatea la o parte,, dar inca asteapta putin nu-i spune ca-l place mai lasa sa se aranjeze lucrurile.mai apropiete de el,vezi ce caracter are,, incearca sa-l cuceresti pri metode, mai apropieti-va unul de altul.Si nici intr-un caz nu spune tu prima.lasa pe el sa inceapa totul.tu fii mindra arai ca esti inteligenta, imbracate frumos cind va vedeti. zimbestei dulce.Incearca si poate el va incepe cu sentimentele lui primul.Si lasa timiditatea nu te lasa dominata de ea.vei vedea va fi bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează