Mda, te inteleg perfect!. Si sti, e chiar trist.Pentru ca atunci cand propun o intrebare trebuie sa scriu la sfarsit "ofer funda" ca sa pot primi fundita.Si cateodata mai sunt si false, sau fara sa ma ajute cu nimic, la fel ca mai sus.pentru funda.
Chiar nu stiu de ce atata bataie pentru fundite, pentru ca oricum ca sa fii expert, nu este pe loc. 1 numarul funditelor.Ci activitatea ta.Cate raspunsuri au fost folositoare, cate stupide etc.
Ms ca ai propus intrebarea asta, si sper ca si alti sa considere la fel! :*
Nu cred ca userii TPU dau raspunsuri doar pentru fundita...pana la urma acea fundita nu te ajuta cu nimic. Sunt sigura ca absolut toti vor sa ajute doar ca au prins obsesia de a avea cat mai multe fundite... oricum buna remarca. Sarbatori fericite!
Nu, nu este corect. Dar parca este un mod mai eficient de a primi raspunsuri, faptul ca probabil vei primi funda.La inrebarile pe care le-am pus eu, nu dadeam din prima funda pentru ca mi-era ca dupa aceea nu mai raspunde nimeni.
Pe mine m'ar deranja daca utilizatorii cer la sfarsit fundita desi nu au un raspuns bun, sau daca e dat la misto. Dar daca acestia raspund si ajuta, nu vad care ar fi problema ca o fac pentru puncte, nu cred ca este chiar atat de important scopul atata timp cat ajuti Cu toate ca e destul de enervant sa vezi cum unii se milogesc si cer "fundita", dar, nu ma obosesc sa comentez
Pai... daca stai sa te gandesti: da. Daca nu s-ar da fundite, utilizatorilor nu prea le-ar pasa...ar spune toate prostiile
Majoritatea dau informatii adevarate
Unii chiar stiu despre ce vorbesc
Stiu sa explice
Nu toti utilizatorii dau rasp numai pentru fundite
Si ...aceste fundite sunt rasplata pe care o primim daca suntem apreciati de persoana caruia ii raspundem
Pai nu trebuie neaparat sa raspunda pentru fundita. Daca vor sa ajute pe cineva o fac si fara "recompensa", iar daca vor sa se creada "importanti" o fac pentru fundita.
Pai pe siteul asta asa se procedeaza. Doar pentru o rasplata raspund unii. Eu sincer nu ma uit la funditzele alea, daca raspunsul meu a ajutat cu ceva persoana respectiva, ma bucur ca mi-a dat funda, pentru ca stiu ca am ajutat`o si merit funda aia, [nu ca ar conta pentru mine, ca nu tin socoteala funditelor, si nici nu le cersesc ]. Vad pe aici intrebari de genul, daca ghiciti data de nastere de ex, dau funda, si toti se inghesuie sa raspunda, pentru o amarata de funda.
Pai bai frate, iei funda aia daca o meriti, si daca ai ajutat persoana care a avut nevoie. eu mai bine ma simt daca am primit o funda pe merit, decat daca am raspuns ce zodie e nu stiu eu ce utilizator.
Ma rog...fiecare cu parerea lui.
Daca nu s-ar da fundite as fi curios cati ar mai raspunde
e un fel de stimulare
Ann2info întreabă: