Ai 2 note nu are dreptul... frate cine e proasta sau prostu ila de sport... cu 2 note poate sa iti incheie media.
Vai...si voi sunteti terorizati de profu de sport
(eu era sa iau un 3 pentru ca nu am facut corect un exercitiu...
Pai teoretic daca faci 2 ore pe saptamana iti trebuie 3 note, daca faci 1 ora iti trebuia 2 note. Chiar daca faci 2 ore poate sa-ti incheie si cu 2 ca nu prea are nimic, acum depinde si daca vrea
.
@ bestgirlforever. Sunt surprinsa sa vad ca nu sunt singura de pe aici care are astfel de profi
. Eu fac cu un babalac si ma dispera ca asteapta de la tine sa faci un ex perfect cand el nici nu poate sa alerge 10 m si e jos
Da ce sa-i faci
Proful nostru este foarte exigent.Ne face teroristi, sclifositi, ne iubeste simultan consomitent si in acelasi timp, ne da dracu dar tot ne iubeste
. Pot spune ca a lasat si repetenti la sport
.Deci.Mai bine du-te si fai ce poti acolo.Va aprecia efortul si nu`ti va da o nota mica.
Da. eu zic sa nu te joci cu profesorii pentru ca la ei e catalogu`. Profesorii se pot razbuna pe copii in mute feluri. Eu zic sa te duci sa fi macar prezenta la probe si sa te chinui sa faci ceva. sa te vada macar ca iti dai silinta. si da ar putea sa te alse cu situatie neinchiata pe motiv ca nu te-ai prezentat la probe :p
Fiecare profesor face ce vrea la obiectul pe care il preda asa ca mai bine du-te si da probele decat sa ai probleme.
anonim_4396 întreabă: