| Johnny_5028 a întrebat:

Am si eu o intrebare, cum ii pot demonstra unei fete ca o iubesc daca in trecut am iubit-o dar am facut-o sa sufere?

Asi da orice pentru ea dar ea are prieten si nici macar nu ma crede ca o iubesc.

Va rog frumos daca se poate sa-mi raspundeti si mie cat de repede posibil.Multumesc

Răspuns Câştigător
| DroGuleTz a răspuns:

Buna Johnny pai daca ai facut-o sa sufere e mai rau ea si-a facut un prieten numai ca sa vezi si tuh cum e zi sa suferi poate ca ea nu-l iubeste pe cel cu care sta explica-i c-o iubesti o fata daca aude din gura unui baiat un te iubesc se imoaie sigur te vei impaka cu ea :8 pup
PaPa succes :*:*:* fundita?puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Johnnylove struck! Imi pare rau pentru tine T_T.Pai daca ai facut-o sa sufere ar trebui sa-i dovedesti ca o iubesti.Momentan fii prieten cu ea si dovedestei c-o iubesti. Vorbestei frumos in fiecare zi, bag-o in seama(dar nu pprea exagerat pentru ca va crede c-o sufoci). Fa-o sa rada si fii mai retras daca aduce vorba de prietenul ei.Multa Multa Bafta!^^

| Mike959 a răspuns:

Salut, sincer daca ai facut-o sa sufere este foarte greu sa mai aiba incredere in tine, poti doar sa-i arati ca-ti pare rau si sa o faci sa creada ca ai face orice sa-ti mai acorde o sansa! Bafta

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Dragostea adevărată nu se dă uitării/Chiar dacă ai pe cineva lângă tine şi acel cineva nu este băiatul pe care îl iubeşti, tot la băiatul sufletului tău te gândeşti/Poţi avea pe cineva lângă tine, dar acel cineva nu este cel pe care îl doreşti trup şi suflet lângă tine/Dacă tu o iubeşti, mergi până-n pânzele albe pentru ea, să vadă cât de mult o iubeşti/Arată-i că tu eşti băiatul pe care îl doreşte lângă ea/Lângă sufletul ei/Luptă pentru dragostea ei/Şi nu renunţa/Astfel, ea va aprecia adevărata ta latură sentimentală/Fii tu însuţi în tot ceea ce faci/Şi astfel ea va vedea cât de mult a greşit, alegându-l pe el să te înlocuiască/Dar fii sigur mereu de ceea ce faci/Fii stăpânul propriilor tale sentimente

| lOllipOp a răspuns:

In primul rand cere-ti scuze de la ea si arata-i ca tie chiar iti pare rau ca ai facut-o sa sufere.happy
Apoi daca o sa vrea sa va impacati poartate frumos cu ea, fii dragastuos, dai mesaje, suno, intereseaza-te ce face, invit-o in oras, din cand in cand poti sa-i dai si mici atentii[de ex:o floare., nu stiuthinking ] si nu uita sa-i amintesti mereu ce simti pentru. eawinking. Demonstreaza ca intr-adevar te-ai schimbat!
Dar daca acum ea il iubeste pe actualul iubit te sfatuiesc sa o lasi in pace.Mai intai afla daca intr-adevar mai simte ceva pentru tine.big grin

pa, pa

| FeelTheRainbow a răspuns:

1-ai facut`o odata sa sufere, o vei face si a doua oara
2-las`o frate in pace
3-gaseste`ti pe alt cineva

| Lorree a răspuns:

Daca vrei lasa-mi un mesaj cu id-ul tau.happySi vorbim:p

| LoveYou2013 a răspuns:

Noi fetele nu ii prea credem pe baietii care neau facut s suferim si asta s iti fie invatatura de minte.Acum nu cred ca mai ai ce face decat s treci mai departe pentru c ea are iubit si cred c o sa te urasca daca o faci sa se desparta de el.

| mariusman a răspuns:

Da si spuna sincer ce simte pentru ea si fata la randu ei trebuie sai mai acorde o seansa ca nu poate sa o faca sa sufere mai mult decat la inceput:X