| sophieee a întrebat:

am si eu o problema big grin cu parul. deci parul meu nu este nici cret, nici lins si nici prea ondulat dar ii ff des. si de obicei mi se umfla tot sad si nu imi place si nu vreau sa mi-l fac cu placa, ca vreau un fel sa mi-l fac eu. cine are vreo idee? love struck plz :*:*:*::*

3 răspunsuri:
| Akid a răspuns:

Eu imi indrept parul fara alte porcarii si nu este ars.
bine deh` ca daca nu il vrei ars nu il indrepti de 5 ori pe saptamana...happy

| sophieee explică:

Pai eu am zis ca nu vreau sa il fac cu placa. nu stii altcumva sa il aranjez sa nu steie umflat?

| Butterfly18 a răspuns:

Daca vrei sa folosesti placa nu uita si de urmatoarele lucruri:

· Foloseste o masca ce umezeste firul de par in profunzime sau un tratament cu ulei cald, cel putin de doua ori pe saptamana. Astfel vei inlocui substantele pierdute si vei mentine vitalitatea podoabei tale capilare.

· Utilizeaza un factor antiardere drept intermediar inainte de a folosi placa.

· Atentie, parul trebuie sa fie in permanenta curat. Un ser anti-ardere sau un balsam este ideal, deoarece aceasta umezeala naturala iti protejeaza parul si ajuta la o intindere mai eficienta.

· Piaptana-te cu o perie lata din par natural de animal pentru a-i oferi parului tau uleiurile naturale de care are nevoie.

· Separa parul in suvite subtiri, evitand sa incarci placa cu prea mult par deodata. Un alt avantaj: nu vei ramane cu suvite neandreptate.

· Asigura-te ca folosesti doar cantitati mici de produse pentru par. Pulverizand o cantitate moderata de spray fixativ, coafura va dura mult mai mult, evitand aspectul de "imbacseala". De acum inainte stereotipul parului drept si ars va ramane de domeniul trecutului.

Asta doar daca nu vrei sa se intample ceva neplacut cu parul tauwinking