Pune-i pe balcon sau unde vrei sa faca o ladita cu nisip/pamant si o sa prefere sa faca acolo, pentru ca ii va aminti de pamantul de afara. si dupa ce face acolo mangaie-l, spune-i bravo, da-i ceva de mancare(niste bucatele de carne fiarta/putina mancare de catei), sa inteleaga ca e bine ce a facut si ca mereu cand va face acolo il vei felicita. in timp renunta la gustare si doar mangaie-l, pana ce i se va intipari in cap ca asa trebuie pur si simplu si nu va mai astepta nimic. si cand mai face in casa cearta-l nitel (nu-l bate). succes!
Chiar daca are nevoie sau nu scoate-l afara pe la 6 dimineata, la pranz si seara chiar daca nu are nevoie e mai bine ca poate s eusureaza afara si se obisnuieste, crede-ma stiu.Stai cu el afara.si daca face in casa mai mustreaza-l din cand in cand si va stii ca nu e bine
Am si eu un caine tot micut ca varsta.cred ca trebuie sa vezi cam pe la ce ore face si sa-ti stabilesti un program.adica in momentul in care vezi ca e ora la care ar trebui sa faca il scoti afara.chiar daca o sa stai mai mult primele dati fiindca nu va face la comanda.se va invata! Ai sa vezi ca apoi se va abtine si va face numai cand il scoti, dar asta necesita timp si rabdare din partea ta sau a membrilor familiei.