| ceconteaza13 a întrebat:

As avea nevoie de ajutorul cuiva cu experienta care a mai trecut prin asa ceva sau are cunostinte despre asta. Starile, atacurile de panica. M am documentat amanuntit si acum ma linisteste faptul ca stiu ca nu sunt bolnava dar as vrea sa stiu cum pot scapa definitiv de asta ceva.e groaznic! Va multumesc anticipat!

1 răspuns:
| mixxjim a răspuns:

Ar fi util sa stii ce anume a generat aparitia acestei stari, ai sti impotriva a ce ai de luptat, ce trebuie sa inlaturi sau sa vindeci. apoi te-ar putea ajuta cartea lui DEEPAK CHOPRA- VINDECAREA SUFLETULUI DE FRICĂ SI SUFERINTĂ, se gaseste si prin librarii si pe net si aici ai ceva informatii despre/din carte http://www.ceruldinnoi.ro/pages/Deepak_Chopra-Vindecarea.htm. in cazuri din astea fiecare trebuie sa-si gaseasca singur solutia, calea de a iesi, pentru ca la fiecare e unica sursa acestei stari, cauza generatorare. face minuni sa-ti spui in fiecare zi, de cate 20-30 de ori de fiecare data cand te trezesti si cand simti ca te apuca frica "astazi ma simt mai bine, din ce in ce mai bine". astfel o sa-ti indepartezi gandul de la teama pe moment iar creierul o sa asculte de asta pana la urma si o sa-ti fie mai bine. mai gasesti sfaturi utile in cartea de care ti-am spus. numai bine!