| denisaromina25 a întrebat:

Bună! Aș avea o întrebare.
Acum cam 2 săptămâni am fost cu părinții undeva și era cald ce-i drept dar nu suport să stau în tricou în fața oamenilor fiindcă nu mă simt în siguranță și le-am spus alor mei dar degeaba.
In fine, eram acolo, aveam o bluză de trening și mi-a zis mama de câteva ori să-mi dau bluza jos dar de fiecare dată am zis nu.
Peste ceva vreme tata a observat că eu tot cu bluza stau pe mine și s-a enervat și a urlat pe mine să o dau jos. Evident că am făcut ce mi-a spus dar imediat ce am mers mai departe nu am putut să îmi las bluza din mâini și am început să îmi frec lanțisorul de la gât ca să mă calmez fiindcă am început să plâng și să respir rapid și îmi era cald (cu bluza pe mine îmi era ok dar când am rămas în tricou îmi era cu adevărat cald și am început să transpir deși cu bluza pe mine nu o făceam.)
Îmi poate spune cineva dacă era un atac de panică? Așa am înțeles de la prietena mea. Am mai pățit faze de genul dar până acum doar noaptea când mi se "activa" depresia și mai grav și începeam să plâng și îmi frecam mâinile și picioarele unele de altele ca să mă liniștesc.

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu era atac de panică.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Văleuuu, mai ai emoticoane? ))

Mai am, mai am, sora mea laughing La mine sunt inepuizabile, sunt nelimitate ca minutele laughing

În acest caz, sper să te țină bateria! laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poartă un sutien pe sub tricou și vei arăta fenomenal. Probabil lipsa lui, senzatia că ți se văd sânii prin tricou, iti dă sentimentul de nesiguranță și jenă. În acest fel, nu mai trebuie să duci mâinile la lănțișor, acoperindu-ți sânii.

| denisaromina25 explică (pentru floresdemayo):

A spus cineva că nu port sutien?

| floresdemayo a răspuns (pentru denisaromina25):

Mă gândeam că acesta e motivul pentru care te simți stânjenită. Lipsa lui.
Atunci, n-ai decât să slăbești, dacă vrei să te simti ca un fotomodel. big grin

Dacă ești plină la modul serios, nu mai purta și tu, tricouri mulate! Ca iti ies toate in evidentă, chiar și șunculițele. E normal să te jenezi in fața părinților (și nu numa'). Îmbraca bluze mai largi, care ascund imperfectiunile.

| LovedbyGrace a răspuns:

Îți ani ai? Ești mai plinuță?
Încerc să înțeleg de ce nu te simți în siguranță...

| denisaromina25 explică (pentru LovedbyGrace):

Am 15 ani, si da..sunt

| LovedbyGrace a răspuns (pentru denisaromina25):

Înțeleg... Poți opta pentru niște tricouri ușor mai lărguțe și poți începe să lucrezi la acest aspect al greutății, încet, dar sigur și constant...printr-un stil de viață sănătos. Orice fată este frumoasă în felul ei și poate arăta bine chiar și în ceea ce privește corpul, dacă își dorește cu adevărat și face schimbări în acest sens.