|

Buna as dori sa imi spune`ti si mie cum sa scap de rusine >:"? laughing)

( nu va ganditi la prosti waiting )

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Studiaza-ti limbajul corpului, de la privirea ocolita la felul de a te aseza pe marginea scaunului, vocea prea inalta sau prea joasa, tacerea tensionata, mimica si gestica impietrite sau teatrale, pe care cei din jur nu prea "le gusta".

Incearca sa privesti firesc, in ochi, persoanele din fata ta, deoarece acest lucru transmite sinceritate, incredere si, de ce nu, simpatie. Pozitia spatelui tau nu trebuie sa fie decat dreapta si impunatoare, deoarece exprima siguranta si stima de sine. Daca este nevoie sa dai mana cu un partener de afaceri, strangerea de mana nu trebuie sa fie defensiva (moale sau doar schitata), dar nici ofensiva (puternica). Exerseaza cum ar trebui sa procedezi, acasa, cu persoane apropiate tie, care pot si sunt dispuse sa-ti sustina eforturile depuse pentru depasirea timiditatii.

2. Studiaza-ti modul de a comunica verbal, evitand conversatia lacunara, laconica si mai ales tacerea, care este blocajul cel mai frecvent. Incearca sa redai tacerii o incarcatura emotionala, deoarece si aceasta poate fi un mod de comunicare: stimulativa pentru ceilalti printr-o mare putere de a asculta; incruntata, tensionata, agresiva, inhibanta sau autoinhibanta; ironica, dezaprobatoare, dispretuitoare, cu un rol defensiv sau meditativa, filosofica. Renunta la tacerea golita de prea mult sens sau la cea care abunda de sensuri, la tacerea brusca sau prelungita.

3. Abandoneaza-ti felul de a fi singuratic, placerea singuratatii sau teama de oameni. Teama pe care o resimti in mod subconstient este de fapt teama de teama, mai mult imaginara. Incearca sa fii mai indrazneata, sa cauti compania celorlalti, incearca sa-i cunosti si sa-i intelegi. Dezvolta comportamente sociale armonioase si eficiente interpersonal. Gandeste-te ca toti trebuie sa interactionam intr-un fel sau altul, voit sau nu. Lumea este formata din noi toti!
4. Invata sa zambesti atunci cand intretii o conversatie cu cei din jur, la serviciu, acasa, la cumparaturi, la facultate, ori de cate ori ...2004 - 4139 + Vezi răspunsul întreg

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Bla Bla Bla
Sa sarim peste asta'
Poarta-te normal
Eu unu ascult rapp mai mereu si pe strada si acasa'
Eu unu cand ascult rapp uit de toate si de toti
Mi se rupe efectiv le spun pe fata nu conteaza unde sunt
Dar e si o parte proasta la mine
Creste numarul gafelor facute de minelaughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna.Cel mai usor este sa te gindesti ca totul va fi ok.Si sa-ti fie totuna.Eu stiu ce este rusine cind te temi sa spui ceva sau sa faci ceva din cauza ca te gindesti ca "iaca sa nu ma intrebe ceva,sau sa nu se gindeasca asa despre mine" aici se poate mult de vorbit dar toata rusinea vine din capul nostru... de unde stii ce oamenii se vor gindit de tine, e si fa ce doresti arata ca esti o perosnalitate adevarata, arata ca esti UNICUM> nu te teme mai bine e si fa ce doresti ca apoi iti va parea rau ca nu ai facut si tot asa. Sper ca ai inteles mesaju si te-am ajutat happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Curaj.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează