|

Buna! As vrea si eu rezumatul telenovelei "Donde esta Elisa". Si daca se poate cu mai multe detalii la inceput...Multumesc anticipathappy.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai era o familie fericita si fara probleme, mai putin ca elisa a descoperit ca tatal ei avea o amanta. ea de asemenea il placea pe unchiul ei iar atunci cand a aflat de amanta tatalui ei a vrut sa ii dea o lectie si sa plece pentru un timp de acasa. inscenand anumite faze, (si-a taiat o suvita si a pus-o in ghiozdanul unia dintre verii ei, s-a ranit la deget parca si si-a sters sangele pe bluza unui alt var ) crezadu-se initial ca verii ei au omorat-o. Dar ea a plecat cu unchiul ei avand o relatie pe ascuns. unchiul ei il ura pe tatal ei, si avand sansa sa se razbune pe mariano a ajuns sa o sechestreze pe elisa... banuiesc ca de aici sti.
fundita si la mine daca te-am lamurit

1 răspuns:
| a răspuns:

Viata familiei Altamira, inspecial pentru Mariano (Gabriel Porras) si Dana (Sonya Smith), nu va mai fi niciodata la fel. Drama familiei lor genereaza o adevarata criza, dupa ce fiica lor, Elisa (Vanessa Pose), este rapita. O data cu disparitia Elisei, secretele tuturor personajelor incep sa iasa la iveala, povesti ingropate in trecut ies din nou la lumina, rani care pareau inchise, se redeschid pentru a cauza si mai multa suferinta, iar fiecare incepe sa arunce vina asupra altcuiva. Astfel, lista suspectilor se mareste, iar printre acestia se afla si membri ai familiei, colegi de scoala, fosti angajati ai lui Mariano si persoane din cercurile frecventate de Elisa inainte sa dispara fara urma.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează