Un colet in traznit este pe tot parcursul drumului, putand dura intre 2 si 4 saptamani, de cand ai platit comanda si pana ajunge la tine.
De ajuns ajunge sigur in depozit, dar nu e sigur ca va fi descarcat si predat curierului spre livrare in aceeasi zi.
La mine in oras nu mai vin coletele de pe o zi pe alta, vin dupa 2 zile.
Este aproape imposibil sa ajunga tot azi. Daca abia azi coletul a fost ridicat de la expeditor si la ora 13:50 este in tranzit catre depozitul central, nici o sansa sa fie si livrat la destinatar tot azi. Eu am lucrat pe partea de organizare si management al transporturilor in colaborare cu Fan Courier, Sameday, Gebruder Weiss, Quehenberger, Schenker si alte companii de genul. Ce zici tu acolo alea sunt colete pentru care se planifica livrarea a doua zi dimineata si dupa ce livrarea a fost planificata, marfa se incarca pe camion si pleaca la destinatie. NICIODATA sa stii ca acel curier care a luat marfa de la sender nu o livreaza direct la receiver. Respectiva marfa ajunge la Hub iar de acolo se planifica livrarea pentru alta zi in functie de comenzi si urgente.
Eu mă refeream la 01:51 dimineața…
Alex3629 întreabă: