|

Bună! Băieți, poate îmi puteți da un răspuns voi. Am vorbit un timp cu un băiat, am ținut unul la altul, apoi am decis că e mai bine să rupem legătura pentru că începuse să apară neînțelegeri din lucruri mărunte. El m-a blocat apoi, timp de o lună jumate, până săptămâna trecută. Mi-a scris iar, mi-a scris și azi. Am vorbit un pic, a fost totul ok, chiar mi-a spus că nu o să mă mai blocheze, dar acum m-a blocat din nou, de data asta și pe sora mea, fără să îmi spună un cuvânt măcar... Nu ne-am vorbit urât unul altuia, chiar am încercat să avem respect și apreciere unul față de altul.

Nu pot să înțeleg, de ce face asta? De ce caută să-mi facă atâta rău? Nu pot să cred cum un om se poate schimba atât de repede. Sunt dezamăgită. Voi, băieți, ați făcut vreodată așa? Care e motivul pentru care ai face asta?





PS. Nu am găsit o categorie potrivită pentru asta. Îmi cer scuze, deși la 19 și 20 de ani cred că suntem deja adulți.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Cu siguranță la 19, 20 de ani deja facem primii noștri pași în viața de adult. O explicatie pentru comportamentul său ar putea fi faptul că el încă nu este decis ce simte mai exact pentru tine și încearcă cumva să-și ascunda sentimentele prin tot felul de comportamente puerile. Astăzi vorbește cu tine, mâine nu, și tot așa, pentru ca el la rândul lui nu știe ce vrea de la tine și nici ce vrea de la el.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Adulți? Nu prea.

| a răspuns:

Noi nu avem de unde sa stim intentiile lui si ce are de gand sa faca. Si coreacteaza partea cu,, adulti" Pentru ca el cel putin nu da dovada ca ar avea un comportament de adult din moment ce face lucruri de genul asta. Deci niciun baiat nu iti poate raspunde la asta si apropo, nu doar baietii o fac. De la o persoana, indiferent ca e baiat sau fata, te poti astepta de la orice. Ca si cum eu as pune intrebarea,, fetelor, de ce va inselati iubitii?" si m-as referi ca doar fetele inseala, baietii nu.